Jump to content

Politika

Featured Replies

Moj pokojni ćale jos 70-tih kupovao Politiku. Kupovao i ja, gadilo mi se 90- tih sa onim Odjecima i reagovanjima. Nakon 2012 presao na kupovinu subotom zbog Kulturnog dodatka i nedeljom (ne radi se a i Magazin je za pogledati. Definitivno mi se zgadilo. Zbogom Politiko. Mozda nekad nakon ove vlasti ali sumnjam

• Replies 744
  • Views 85.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• moj pokojni otac je kupovao politiku i nin od ranih 60ih do milosevica kad je sve otislo u majcinu. i patio sto su propali, cesto je to pominjao. citao je borbu, hrvatski danas dok se moglo, vreme...

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Koji je ovo uopće kurac? Jbt ovo informer ne bi objavio, bilo bi im ispod nečasti

• O, da. I čuvalo se godinama.  

Posted Images

Moj pokojni ćale jos 70-tih kupovao Politiku. Kupovao i ja, gadilo mi se 90- tih sa onim Odjecima i reagovanjima. Nakon 2012 presao na kupovinu subotom zbog Kulturnog dodatka i nedeljom (ne radi se a i Magazin je za pogledati. Definitivno mi se zgadilo. Zbogom Politiko. Mozda nekad nakon ove vlasti ali sumnjam

5 minutes ago, vracharac said:

moj pokojni otac je kupovao politiku i nin od ranih 60ih do milosevica kad je sve otislo u majcinu. i patio sto su propali, cesto je to pominjao. citao je borbu, hrvatski danas dok se moglo, vreme... al nije to bilo to. i posle petog oktobra ja mu kazem - pa super, sad kad posmenjuju bagru mozes se vratiti politici. kaze on meni - ni mrtav! mogu oni opet okrenuti curak naopako al ja im gadosti ne oprastam. i tako je i bilo. nikad nije uneo ni politiku ni nin u kucu. ni iz radoznalosti.

da parafraziram djuru - nije sto mi je otac, al je stvarno car.

• 4 months later...

Koji je ovo uopće kurac?

Елитне курсаџије за ново Јајце

Конституише се нова Југославија, са руководством у Бриселу, на чијем је челу Титоино Пицула

Jbt ovo informer ne bi objavio, bilo bi im ispod nečasti

Ovo liči na onaj humor Večernjih novosti iz ratnih devedesetih.

Water Buffalo Vintage GIF by US National Archives

angry u mad GIF by Mayfly

3 hours ago, Zabalujev said:

Ovo liči na onaj humor Večernjih novosti iz ratnih devedesetih.

Bingo! Politika se bukvalno pretvorila u Vecernje Novosti, one nakon raspada Jugoslavije.

Bilbijin otac je radio za VN 90-ih

to im je porodicno, s tim sto je sin kao mali bio enciklopedijska definicija hulje ...retko odvratni ljudi

Ja bi barem Piculu nazvao Titolino. Ono, prazan gol isuse

Gsv-UJIa-Wc-AAa-KE.jpg

Politika već dugo ni za brisanje bulje nije.