Jump to content
IGNORED

Politika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Moj pokojni ćale jos 70-tih kupovao Politiku. Kupovao i ja, gadilo mi se 90- tih sa onim Odjecima i reagovanjima. Nakon 2012 presao na kupovinu subotom zbog Kulturnog dodatka i nedeljom (ne radi se a i Magazin je za pogledati. Definitivno mi se zgadilo. Zbogom Politiko. Mozda nekad nakon ove vlasti ali sumnjam

• Tužno 1
Posted

Moj pokojni ćale jos 70-tih kupovao Politiku. Kupovao i ja, gadilo mi se 90- tih sa onim Odjecima i reagovanjima. Nakon 2012 presao na kupovinu subotom zbog Kulturnog dodatka i nedeljom (ne radi se a i Magazin je za pogledati. Definitivno mi se zgadilo. Zbogom Politiko. Mozda nekad nakon ove vlasti ali sumnjam

Posted
5 minutes ago, vracharac said:

moj pokojni otac je kupovao politiku i nin od ranih 60ih do milosevica kad je sve otislo u majcinu. i patio sto su propali, cesto je to pominjao. citao je borbu, hrvatski danas dok se moglo, vreme... al nije to bilo to. i posle petog oktobra ja mu kazem - pa super, sad kad posmenjuju bagru mozes se vratiti politici. kaze on meni - ni mrtav! mogu oni opet okrenuti curak naopako al ja im gadosti ne oprastam. i tako je i bilo. nikad nije uneo ni politiku ni nin u kucu. ni iz radoznalosti.

da parafraziram djuru - nije sto mi je otac, al je stvarno car.

• +1 1
  • Hvala 3