April Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 Ko je uopšte vlasnik Politike trenutno?Postali su ruska agentura grđa od Vučelinih Novosti i ne odstupaju.Posle se pitaš odakle SPS na 11%
holden kolfild Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Quote Gde je kraj ruskim blamažama – gubitak vredan 750 miliona dolara Politika pre 56 minuta stize 1 odlucan demanti u vidu naslova
Frank Pembleton Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 To National Geographic kupuje Zabavnik? Edit: sad video on nije više u NatGeo... Shiit has hit the fan
April Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Gde je kraj ruskim blamažama – gubitak vredan 750 miliona dolara Politika pre 56 minuta stize 1 odlucan demanti u vidu naslova UauBrzinski promenjen naslovRuskim blamažama postade 'ruskim iznenađenjima'https://www.politika.rs/scc/clanak/505003/Gde-je-kraj-ruskim-iznenadenjima-gubitak-vredan-750-miliona-dolara 1
3opge Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 1 hour ago, April said: stize 1 odlucan demanti u vidu naslova Uau Brzinski promenjen naslov Ruskim blamažama postade 'ruskim iznenađenjima' https://www.politika.rs/scc/clanak/505003/Gde-je-kraj-ruskim-iznenadenjima-gubitak-vredan-750-miliona-dolara a pravilno je 'pobedama'
Roger Sanchez Posted February 24 Posted February 24 Milan Četnik piše: Quote Британска перцепција Србије кроз векове Vidio sam puno djela™ iz ovog žanra, ali ovo je najkoncentriraniji i najjači antipodloalbionski paškvil koji sam ikad vidio
adam Posted February 24 Posted February 24 1 hour ago, Roger Sanchez said: Milan Četnik piše: Vidio sam puno djela™ iz ovog žanra, ali ovo je najkoncentriraniji i najjači antipodloalbionski paškvil koji sam ikad vidio smej se ti al meni ce sad jos grdje da se naklate na kicmu kad odem u domovinu. zet (muz od sestre od strica) to redovno upija. cak misli da je najobrazovaniji usvijet otkako je otkrio politiku. odatle crpi znanje. a otkrio je pre jedno 5-6 godina kad se penzionisao. pre toga nije cito nista. a u staroj drzavi cito politiku ekspres. ne mashi covek. vec vidim da ce da me proziva kao da sam ja licno sve to pisao i u svemu ucestvovao. cvorovic fazon. 1
Recommended Posts