Frank Pembleton Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 a gde je uopšte redakcija?Ma ko zna on je probao na petom, ali nisu tamo...Čoveku je malte ne pozlilo, koliko se iznervirao.Video je glodura niz hodnik a ovaj zapalio u kanc. ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 zoran mošorinski novi urednik politika ad
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 zoran mošorinski novi urednik politika ad Valjda generalni direktor?BTW,Inače, Politika AD izdavač je magazina Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga. Dnevne novine Politika i Sportski žurnal izlaze u okviru firme Politika novine i magazini, stoji na sajtu Politike AD. Najveći akcionar u Politici AD je država.Podsetimo, Politika AD ima 50 odsto udela u vlasništvu Politike novine i magazini, dok je druga polovina u vlasništvu Ist medija grupe koja se dovodi u vezu sa biznismenom Miroslavom Bogićevićem.[\quote] .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 ma da gen dir. nešto sam oblajznuo btw ako je grasi bio kuvana noga, ovaj mošorinski mu je rođeni brat po tom pitanju. a grasi je ostao glodur zabavnika simptomatično je kako taj zabavnik doživljavaju svi kao da im ga je ćaća ostavio, doduše ribnikar je imao razloga, osnovan je kao poklon njemu pri rođenu, al ne verujem da je grasijev ćale imao tu ideju kad se zaferino rodio
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 ma da gen dir. nešto sam oblajznuo btw ako je grasi bio kuvana noga, ovaj mošorinski mu je rođeni brat po tom pitanju. a grasi je ostao glodur zabavnika simptomatično je kako taj zabavnik doživljavaju svi kao da im ga je ćaća ostavio, doduše ribnikar je imao razloga, osnovan je kao poklon njemu pri rođenu, al ne verujem da je grasijev ćale imao tu ideju kad se zaferino rodioJa nekako imam itisak da jedino on i hteo da se bakće Zabavnikom... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 to on i hoće da se misli, bilo je tu kandidata onoliko ma pusti, šta će ti to, bolje ti je u ilistorvanoj, vivi etc teški beskičmenjak
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 to on i hoće da se misli, bilo je tu kandidata onoliko ma pusti, šta će ti to, bolje ti je u ilistorvanoj, vivi etc teški beskičmenjakMa dobro al to je sve šibanje kepeca u blatu....... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 zabavnik nije bio to. bar nije trebao da bude/postane ako je nešto bilo tm te kuće, uz naravno politiku, onda je to bio zabavnik pa jbt jedan vlada bulatović vib je bio urednik toga, ne znam dal se sećaš, nekom prigodom, rođendanskom je izašao dvobroj zabavnika zvao se srce od lubenice. to je bilo jedno od najboljih novinskih izdanja u sfrjotu od rata na ovamo sad pune broj ukrštenicama, jebale ih one
Sludge Factory Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Ponekad bacim pogled na (tudj) Zabavnik (ali bas "bacim pogled", ne citam tekstove, samo prelistam) i bas lose izgleda. Prvo su priprema i stampa bas losi, strip u sredini posebno. A i Garfild cesto izadje pikselizovan. O dizajnu ne treba ni pricati, kapiram ja i "tradiciju" i nostalgiju i sve, ali da se bas nista ne mrdne 40 godina... Bas bih voleo da znam koliko dece to uzme da procita.
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 zabavnik je bio pase ‘96 a kamo li danas to je u politici bila sveta krava, ko tu zasedne taj se ne dira zbog nasleđa koje sam gore pomenuo, pa tako i grasi mediokritet nad mediokritetima
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 zabavnik nije bio to. bar nije trebao da bude/postane ako je nešto bilo tm te kuće, uz naravno politiku, onda je to bio zabavnik pa jbt jedan vlada bulatović vib je bio urednik toga, ne znam dal se sećaš, nekom prigodom, rođendanskom je izašao dvobroj zabavnika zvao se srce od lubenice. to je bilo jedno od najboljih novinskih izdanja u sfrjotu od rata na ovamo sad pune broj ukrštenicama, jebale ih oneKako da ti kažem, Vib je venčani kum mojima bio, tako da vrlo dobro znam [emoji6].Nego mislim sad šta je zabavnik...Mislim da mi je negde ostao i Zabavnik-slovenačko izdanje... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 bilo i latinično, i slovenačko. 5 dana se štampao zabavnik tamo negde ‘87-‘88 bili su rađeni piloti za tržište sssr-a i bugarske, imao sam po jedan primerak. duša me boli što sam to zagubio debil sam par excellance
vememah Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nekom prigodom, rođendanskom je izašao dvobroj zabavnika zvao se srce od lubenice. to je bilo jedno od najboljih novinskih izdanja u sfrjotu od rata na ovamo O, da. I čuvalo se godinama. 2
Hamlet Strašni Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Ja sam prošle i ove nedelje posle 6-7 godina ponovo kupio Zabavnik. Kapiram da je pola tekstova “priredjeno” sa interneta, ali meni je to sasvim ok. Sečam se da su mi na Silbi 1980 kupili slovenački zabavnik jer ničega drugog nije bilo. Tuge moje što ništa ne razumem... O mladosti, o mladosti
vememah Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 (edited) Evo i slovenske izdaje: Edited August 10, 2020 by vememah 1
Recommended Posts