Sludge Factory Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Jel samo meni ne radi deo arhive od 1942. do 2004?
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 nešto štuca, ja sam otvarao neke brojeve s početka sedamdesetih
Frank Pembleton Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Danas oprostajna kolumna LazanskogSuza krenula... ... Shiit has hit the fan...
stoka Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 (edited) Ova arhiva Politikinog zabavnika, ona glavna, iz druge polovine 20. veka ne šljaka. Da ne pričamo da je sajt, vizuelno i tehnološki, iz kamenog doba veba. Ipak Zabavnik zaslužuje bolje. Drugo, pre jedno dobrih 10 godina, najavljena je digitalna arhiva Politike Ekspres i posleratne Politike. Da li je ona završena, i ako jeste, zašto nije dostupna širokom građanstvu? Ako su već toliki Piroćanci, neka i naplaćuju pristup digitalnoj arhivi, samo neka je daju! Ako je istina da možeš da joj pristupiš samo iz Narodne biblioteke Srbije, to je kretenizam svoje vrste. Sve civilizovane države omogućile su pristup digitalnoj arhivi svojih kultnih novina, negde je besplatno, negde se naplaćuje. Neka korisnici biblioteke imaju besplatan pristup, a ostali neka plate, gde je tu problem? Ta arhiva bila bi interesantna kako naučnicima, studentima, tako i običnim ljudima kako u Srbiji tako i u inostranatvu ... Edited July 27, 2019 by stoka
Skyhighatrist Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Iz intervjua sa Branislavom Jakovljevićem, redovnim profesorom Univerziteta Stanford, Politika izbacila delove u kojima on kritički pominje pojedine predstavnika vlasti i govori o uspostavljanju hegemonije u društvenom i kulturnom životu u Srbiji. Objašnjeno mu je, kako navodi u intervjuu za Cenzolovku, da onaj ko daje intervju za Politiku „treba da zna šta može da kaže“
Frank Pembleton Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Iz intervjua sa Branislavom Jakovljevićem, redovnim profesorom Univerziteta Stanford, Politika izbacila delove u kojima on kritički pominje pojedine predstavnika vlasti i govori o uspostavljanju hegemonije u društvenom i kulturnom životu u Srbiji. Objašnjeno mu je, kako navodi u intervjuu za Cenzolovku, da onaj ko daje intervju za Politiku „treba da zna šta može da kaže“Jesam li ja nešto propustio ili se ovde ne spominje ime urednice kulturnog dodatka sa kojom je on komunicirao? ... Shiit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Da, dobro primećeno, ni urednice ni novinarke koja je radila intervju...
Frank Pembleton Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Da, dobro primećeno, ni urednice ni novinarke koja je radila intervju...Mislim onaj Rakić je glodur, to je jedan nesretnik kome je nesretnim sticajem okolnosti upala sekira u med.Čovek je služio za sprdnju među kolegama... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 čuo juče da štamparija politika duguje radnicima tri plate jbt štamparija koja je mogla da izbaci 20+ mil štampe mesečno, da ne kažem najveća po kapacitetu u sfrjot ako je za utehu niko moj više nema veze sa tom firmom, a “othranilo nas je tih osam slova” žao mi do neba
Frank Pembleton Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 čuo juče da štamparija politika duguje radnicima tri plate jbt štamparija koja je mogla da izbaci 20+ mil štampe mesečno, da ne kažem najveća po kapacitetu u sfrjot ako je za utehu niko moj više nema veze sa tom firmom, a “othranilo nas je tih osam slova” žao mi do nebaEhhh javio mi se jedan "doajen" da nam čestita NG, i rekao da je skoro, posle 8 godina otišao u zgradu da se prošeta i rekao:Tamo bre nema nikoga više...To je to...Ko zna šta je u Krnjači i ostalo... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 zgradu je još hadži dragan istapijao kod ljube šiptara
Frank Pembleton Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 zgradu je još hadži dragan istapijao kod ljube šiptaraPa da... Sad je tamo i Telekom itd.Kaže mi čovek da je tražio desk i tražio i tražio... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts