Bane5 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 radio je cista eklektika.uglavnom nekomercijalan pristup pun atmosfere.i kad mi ne lezi neka pesma legne atmosfera koju naprave...imam i folder koji se zove kcrw gde slazem muziku koju tamo cujem pa khm piiip sa interneta.
Atreid Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Moraces, brale, da slusas i klasiku pa i rumunsku world music a ne samo one tvoje 'narkomane'. :P
Atreid Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 radio je cista eklektika.uglavnom nekomercijalan pristup pun atmosfere.i kad mi ne lezi neka pesma legne atmosfera koju naprave...imam i folder koji se zove kcrw gde slazem muziku koju tamo cujem pa khm piiip sa interneta.Za atmosferu si u pravu, evo slusam ih vec dvadesetak minuta i bas prija u ovaj oblacni i kisni dan, iako muzika i nije bas moja solja caja.
melankolic Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 E to je to sto me odusevljava kod on- line radija i weba, uopste. To sto mozemo Atreid i ja iz NS- a sa nekim likom, ko zna odakle, da komentarisemo radio program koji svi slusamo, opet, s nekog treceg kraja sveta.Superishka!
melankolic Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 (edited) Imate odlicnu new music (New Ground da budem precizniji) na KCRW!Eto to trenutno slusam (ako se ne uracuna i onih nekoliko desetina sati uzastopnog slusanja ovog radija). Edited October 11, 2007 by melankolic
adam Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ujutro uz kafu BBC Radio 4tokom dana http://xmradio.com/
baklavica Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 studio brussellici na "onaj radio" iz nekih lepih vremena :)
melankolic Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 studio brussellici na "onaj radio" iz nekih lepih vremena :)Nije los ovaj njihov RVI, koliko sam uspeo da cujem par pesmica.Bukmarksovano! :)
Parsons Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 u periodu od 89-97 sam bukvalno 24 casa na dan slusao b92.sad ne slusam radio, cak ni preko interneta. izuzetak je bio pescanik.a sad ni to...
melankolic Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 u periodu od 89-97 sam bukvalno 24 casa na dan slusao b92.sad ne slusam radio, cak ni preko interneta.izuzetak je bio pescanik.a sad ni to...Zasto, covece?!! :(
Atreid Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 spicypimps Nego, osim sto stavite link moglo bi i par recenica da cujemo, kakvu muziku pustaju, odakle su koji tip radija i slicno.
Parsons Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Zasto, covece?!! :(pitas zbog pescanika ili podebljanog?ako je zbog pescanika, ne znam tacno zasto...to je ono sto i ja (uglavnom) mislim i ne cujem nista novo.ako pitas zbog internet radija, iako je ponuda neverovatna, najradije ga izbegavam, pa pustam sam sebi sta mi se slusa. a ima dosta nagomilanog...
melankolic Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 pitas zbog pescanika ili podebljanog?ako je zbog pescanika, ne znam tacno zasto...to je ono sto i ja (uglavnom) mislim i ne cujem nista novo.ako pitas zbog internet radija, iako je ponuda neverovatna, najradije ga izbegavam, pa pustam sam sebi sta mi se slusa. a ima dosta nagomilanog...Pitam te pre svega zbog internet radija. Eno ja sam dao tamo gomilu (?) hiperlinkova a i ljudi ubacuju nove pa ne mogu da verujem da ti se bas nista ne svidja.Ali dobro, ti si kao i ja iz perioda mart- jun '99.- u inat laznim patriotama pustam sebi (i ukucanima) kasete i diskove iz bunkera (i gledam iskljucivo sopstvene vhs- ove).
Recommended Posts