Jump to content
IGNORED

Koji radio slusate?

Atreid

Recommended Posts

Posted

radio je cista eklektika.uglavnom nekomercijalan pristup pun atmosfere.i kad mi ne lezi neka pesma legne atmosfera koju naprave...imam i folder koji se zove kcrw gde slazem muziku koju tamo cujem pa khm piiip sa interneta.

Posted
Moraces, brale, da slusas i klasiku pa i rumunsku world music a ne samo one tvoje 'narkomane'. :bee:
:P
Posted
radio je cista eklektika.uglavnom nekomercijalan pristup pun atmosfere.i kad mi ne lezi neka pesma legne atmosfera koju naprave...imam i folder koji se zove kcrw gde slazem muziku koju tamo cujem pa khm piiip sa interneta.
Za atmosferu si u pravu, evo slusam ih vec dvadesetak minuta i bas prija u ovaj oblacni i kisni dan, iako muzika i nije bas moja solja caja.
Posted

E to je to sto me odusevljava kod on- line radija i weba, uopste. To sto mozemo Atreid i ja iz NS- a sa nekim likom, ko zna odakle, da komentarisemo radio program koji svi slusamo, opet, s nekog treceg kraja sveta.Superishka!

Posted (edited)

Imate odlicnu new music (New Ground da budem precizniji) na KCRW!Eto to trenutno slusam (ako se ne uracuna i onih nekoliko desetina sati uzastopnog slusanja ovog radija).

Edited by melankolic
Posted
studio brussellici na "onaj radio" iz nekih lepih vremena :)
Nije los ovaj njihov RVI, koliko sam uspeo da cujem par pesmica.Bukmarksovano! :)
Posted

u periodu od 89-97 sam bukvalno 24 casa na dan slusao b92.sad ne slusam radio, cak ni preko interneta. izuzetak je bio pescanik.a sad ni to...

Posted
u periodu od 89-97 sam bukvalno 24 casa na dan slusao b92.sad ne slusam radio, cak ni preko interneta.izuzetak je bio pescanik.a sad ni to...
Zasto, covece?!! :(
Posted
riaalv1.jpg:lol: Nego, osim sto stavite link moglo bi i par recenica da cujemo, kakvu muziku pustaju, odakle su koji tip radija i slicno.
Posted
Zasto, covece?!! :(
pitas zbog pescanika ili podebljanog?ako je zbog pescanika, ne znam tacno zasto...to je ono sto i ja (uglavnom) mislim i ne cujem nista novo.ako pitas zbog internet radija, iako je ponuda neverovatna, najradije ga izbegavam, pa pustam sam sebi sta mi se slusa. a ima dosta nagomilanog...
Posted
pitas zbog pescanika ili podebljanog?ako je zbog pescanika, ne znam tacno zasto...to je ono sto i ja (uglavnom) mislim i ne cujem nista novo.ako pitas zbog internet radija, iako je ponuda neverovatna, najradije ga izbegavam, pa pustam sam sebi sta mi se slusa. a ima dosta nagomilanog...
Pitam te pre svega zbog internet radija. Eno ja sam dao tamo gomilu (?) hiperlinkova a i ljudi ubacuju nove pa ne mogu da verujem da ti se bas nista ne svidja.Ali dobro, ti si kao i ja iz perioda mart- jun '99.- u inat laznim patriotama pustam sebi (i ukucanima) kasete i diskove iz bunkera (i gledam iskljucivo sopstvene vhs- ove).