Jump to content

Koji radio slusate?

Featured Replies

ja ne znam šta se desilo sa onom divnom njujorškom stanicom koja je emitovala muziku živih kompozitora, to je bio koncept, i unutar tog sveta imala i "new sounds" podcast posvećen novim delima. mogla je tu da se čuje i aleksandra vrebalov i isidora žebeljan i druge nove srpske umetnice ali i naravno filip glas i stiv rajh, uz mnoge druge. baš sam ih obožavao, ali kad mi se raspala sprava na kojoj sam to slušao zbog pada logitech servera onda ih više nikada nisam ulovio na strimu

WNYC
No image preview

New Sounds | WNYC | New York Public Radio, Podcasts, Live...

New Sounds is New York Public Radio’s home for the musically curious, since 1982. It’s a hub for discovering weird and wonderful music from artists, composers and traditional musicians. Follow us o...

• Replies 532
  • Views 64.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• RTS Džezer je krenuo na Planeti izgleda jutros u 6 i može se slušati uživo: https://rtsplaneta.rs/live/radio/4032529/rts-dezer   Današnja šema:   https://www.rts.rs/radio/radi

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Možda zato što im je u "vlasničku strukturu" uleteo masnokosi narkoman pa lagano klizaju na dole... ....shiit has hit the fan.

• Ja nisam slušao radio još od pokojnog B92 prosto jer je kvalitet stanica bio uzasan. Ali poslednjih par godina dosta slušam ove dve stanice koje hvatam antenom i u kolima i na FM tjuneru preko pojačal

Posted Images

RCG 1 i sve čekam kaće da isjeku Cosi fan tutte, koncertni snimak navijaju.

...

Ipak potpourri, sad beše voi che sapete / la noce di figaro, nego praše sa sve recitativom.

Edited by makaronee

11 hours ago, aram said:

ja tebe ništa ne razumem. staviš link a kao ne uspevaš da ih uloviš na streamu?

http://www.wnyc.org/streams/q2

ne ne, ovo je stream tog podcasta ili višesatne emisije, kako god, koji su prekrstili u new sounds radio

WNYC
No image preview

New Sounds On-Air Schedule for Thursday, May 01 2025 | WN...

WNYC is America's most listened-to public radio station and the producer of award-winning programs and podcasts like Radiolab, On the Media, and The Brian Lehrer Show.

bio je strim programa sa jednako zanimljivom ali realno slušljivijom muzikom

koji je nestao, pretpostavljam da su nešto redukovali jer su bili na ivici gašenja

nisam se najbolje odrazio gore, tražim taj stari strim, ne nalazim

nije to, to jeste deo NYPC kao i ovo o čemu pišemo, dobar je za vesti, politiku i društvene teme. ovo što tražimo je muzički radio gde se satima niko ne oglasi sem ako su emisije.

javiću se kada mi se opet negde ukaže da stranica sa plejlistom koju sam juče video koja me bacila u dubiozu

Ja 90% vremena slušam Yacht Rock Miami

• 5 weeks later...

U aplikaciji Radio Box, pored toga što ima strimove ka radio stanicama kojekude, ima i interesantnu opciju - pregled plejliste 7 dana unazad, sa tacnom satnicom kad je pesma emitovana.

IMG_6010.png

Edited by Spirit