Waldorf Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Слабо овде залазе језичари...СинегдохаК У П О Т Р И А Ч
LaRicca Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Al' zato jezičare dežuraju:PROČUKATI?PORUČKATI! (To mora da radi poručnik...)K O R T P I I S R
MrX Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ово је било некад давно, у ?Квискотеци?. Био неки тип из Сплита: ?Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!?.Tesko da su u Kviskoteci spajali reci od devet slova... ;) Po mom misljenju postavljati ovde reci polijelej, sinegdoha i katehizis bas i nije neka fora, ali dobro, ukusi su razliciti...
Waldorf Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Po mom misljenju postavljati ovde reci polijelej, sinegdoha i katehizis bas i nije neka fora, ali dobro, ukusi su razliciti......као и критеријуми општепознатости. Примедба је прилично на месту, најбоље су оне речи из свакодневног говора код којих су слова тако промешана да решавачи ипак морају да се помуче. Овде је већ било пар таквих речи, за које сам помислио: „Види, опет нека филоксера за коју нико није чуо!”, или „Ма овде мора да је неко слово погрешно!”, а после, кад буде решено, па видим да је у питању нека лепа реч која постоји чак и у уџбеницима основне школе, а мене блам пред самим собом да поједе.Е, то су (бар по мени) најбоље речи за ову игру. Опет, свакоме на вољу...
Quizmaster Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Po mom misljenju postavljati ovde reci polijelej, sinegdoha i katehizis bas i nije neka fora, ali dobro, ukusi su razliciti...Uh, a taman sam hteo da zadam koacervat
Quizmaster Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) К Р П Е Н Д И Ј А A, I, K, D, L, A, R, A, K Edited October 2, 2008 by Quizmaster
Quizmaster Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) Ispravljeno... Edited October 2, 2008 by Quizmaster
Waldorf Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 A, M, I, T, V, O, J, S, N, ČХм... тек је пола десет, нисам још ништа пио, али ово ми делује као калибар „предуга деветка”...Сви Ти признајемо да си Квизмастер, ако кажеш да си возио пола километра везаних очију, и то верујемо, али смањи мало :Q)
Quizmaster Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) Хм... тек је пола десет, нисам још ништа пио, али ово ми делује као калибар „предуга деветка”...Сви Ти признајемо да си Квизмастер, ако кажеш да си возио пола километра везаних очију, и то верујемо, али смањи мало :Q)Ipak sam izbrisao onaj komentar o majčinstvu... Kakve god gadosti da priča za govornicom, ipak je žena. Edited October 2, 2008 by Quizmaster
Waldorf Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Вечерас си баш расположен за уношење нереда у наше редове. Даклем, било је:ПредајникA, I, K, D, L, A, R, A, K
Quizmaster Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) U, čoveče... Ovaj težak zadatak odoleva već dvadesetak minuta. Edited October 2, 2008 by Quizmaster
Recommended Posts