Jump to content
IGNORED

Cloud 9

Waldorf

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E

Edited by LaRicca
  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mammy two shoes

549

• Waldorf

512

• Reaktor

337

• LaRicca

307

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E
SVEMOGUĆA K M T O A O S S T
Posted
KosmatostA A M N O O P R Dž
POMORANDžA A R Lj I A M G N V
Posted
Nisam mislila na ZAŠKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:
Ни ја не знам да ли има у речницима (мрзи ме да гледам), али у употреби има, као и „пришкринут” (наравно, све се односи на прозор, или на било шта друго што се може и одшкринути).
POMORANDžA A R Lj I A M G N V
ГрмљавинаШ А К С О Р Е Ж Н
Posted
zenskarosR A S A C A M I L
SLAMARICA J S Dž R K I U E A
Posted

Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.Дакле,Пи.......Б А Л К О Т И Р Е

Posted
KursadžijeA A D Z I I J P R
PIZDARIJA R T A NJ š K G U E
Posted
Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.
ШкргутањеБ А Л К О Т И Р Е
Posted

šKRGUTANJE, KABRIOLETI, Z, E, S, K, T, H, A, I

Posted
šKRGUTANJE, KABRIOLETI, Z, E, S, K, T, H, A, I
KATEHIZIS N K ž D R E O V A
Posted

krvozedan (moze i krvozedna da se razlikujem od kompjutera :rolleyes: )SUZETTAOZ