Jump to content

Cloud 9

Featured Replies

Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E

Edited by LaRicca

Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E
SVEMOGUĆA K M T O A O S S T

KosmatostA A M N O O P R Dž

KosmatostA A M N O O P R Dž
POMORANDžA A R Lj I A M G N V
  • Author
Nisam mislila na ZAŠKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:
Ни ја не знам да ли има у речницима (мрзи ме да гледам), али у употреби има, као и „пришкринут” (наравно, све се односи на прозор, или на било шта друго што се може и одшкринути).
POMORANDžA A R Lj I A M G N V
ГрмљавинаШ А К С О Р Е Ж Н

zenskarosR A S A C A M I L

zenskarosR A S A C A M I L
SLAMARICA J S Dž R K I U E A

KursadžijeA A D Z I I J P R

• Author

Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.Дакле,Пи.......Б А Л К О Т И Р Е

KursadžijeA A D Z I I J P R
PIZDARIJA R T A NJ š K G U E
  • Author
Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.
ШкргутањеБ А Л К О Т И Р Е

šKRGUTANJE, KABRIOLETI, Z, E, S, K, T, H, A, I

šKRGUTANJE, KABRIOLETI, Z, E, S, K, T, H, A, I
KATEHIZIS N K ž D R E O V A

krvozedan (moze i krvozedna da se razlikujem od kompjutera :rolleyes: )SUZETTAOZ

zauzetostčripankrv