September 30, 200816 yr Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E Edited September 30, 200816 yr by LaRicca
September 30, 200816 yr Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E SVEMOGUĆA K M T O A O S S T
September 30, 200816 yr Author Nisam mislila na ZAŠKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... Ни ја не знам да ли има у речницима (мрзи ме да гледам), али у употреби има, као и „пришкринут” (наравно, све се односи на прозор, или на било шта друго што се може и одшкринути).POMORANDžA A R Lj I A M G N VГрмљавинаШ А К С О Р Е Ж Н
October 1, 200816 yr Author Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.Дакле,Пи.......Б А Л К О Т И Р Е
October 1, 200816 yr Author Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.ШкргутањеБ А Л К О Т И Р Е