LaRicca Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 (edited) Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E Edited September 30, 2008 by LaRicca
vinska musica Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nisam mislila na ZAšKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... :mellow:Recimo da može. Ja sam ciljala na IZUKRšTAN.FUDBALSKIĆ U M G A V O S E SVEMOGUĆA K M T O A O S S T
vinska musica Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 KosmatostA A M N O O P R DžPOMORANDžA A R Lj I A M G N V
Waldorf Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Nisam mislila na ZAŠKRINUT, ne znam da li ta reč postoji... Ни ја не знам да ли има у речницима (мрзи ме да гледам), али у употреби има, као и „пришкринут” (наравно, све се односи на прозор, или на било шта друго што се може и одшкринути).POMORANDžA A R Lj I A M G N VГрмљавинаШ А К С О Р Е Ж Н
vinska musica Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 zenskarosR A S A C A M I LSLAMARICA J S Dž R K I U E A
Waldorf Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.Дакле,Пи.......Б А Л К О Т И Р Е
vinska musica Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 KursadžijeA A D Z I I J P RPIZDARIJA R T A NJ š K G U E
Waldorf Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ово је било некад давно, у „Квискотеци”. Био неки тип из Сплита: „Шјор Лазо, иман ја рич од 9 слова!”.„Хех, да ћујемо ријећ.”А овај, са истим оним кезом, тријумфално: „ПИ.....”.„Стоп! Сјеци! Кат!”, мислим да би се и на црно-белим телевизорима видело како је Голужа добио фарбу у лицу.Хајде да избегавамо овакве речи, као и све оно што некога може да увреди или повреди.ШкргутањеБ А Л К О Т И Р Е
Quizmaster Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 šKRGUTANJE, KABRIOLETI, Z, E, S, K, T, H, A, I
vinska musica Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 šKRGUTANJE, KABRIOLETI, Z, E, S, K, T, H, A, IKATEHIZIS N K ž D R E O V A
MrX Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 krvozedan (moze i krvozedna da se razlikujem od kompjutera )SUZETTAOZ
Recommended Posts