banatjanin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 viza za Britaniju posledni put sam vadio 2009 da li se nešto promenilo? da idem direktno u Airport city u onaj konzulat ili treba prvo nešto on - line (ja ne mogu da nađem)? šta mi treba od papira? hvala
decak Kejt Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 viza za Britaniju posledni put sam vadio 2009 da li se nešto promenilo? da idem direktno u Airport city u onaj konzulat ili treba prvo nešto on - line (ja ne mogu da nađem)? šta mi treba od papira? hvala https://visas-immigration.service.gov.uk/apply-uk-visa prvo sve odradis online, pa platis vizu (106 eur), pa onda zakazes termin pa nosis sve papire u airport city. od papira ti treba standardno - pozivno pismo, potvrde iz banke, potvrde o zaposlenju, avio karte... pre bukvalno 5 dana sve uradila online, sad cekam to uzivo, pa ti javljam ako bude jos neko iznenadjenje.
jms_uk Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Srpski pasos moze bez problema da dobije vizu na aerodromu u Bangladesu po ceni od 51USD koja vazi 30 dana, samo budite spremni na [neobavezno] ispitivanje o procentu muslimanskog stanovnistva u zemlji, kao i o Milosevicu...
Parsons Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 sve to, bez ispitivanja, pre 3-4 godine u daki, taksa za vizu je bila mnogo manja, pa se moralo malo podmazati
jms_uk Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 sve to, bez ispitivanja, pre 3-4 godine u daki, taksa za vizu je bila mnogo manja, pa se moralo malo podmazati Ja sam probao da trazim tranzitnu vizu [usao iz UAE, izasao u Indiju] koja kosta 21USD, ali nisu mi dali - bilo je ocigledno da su hteli da platim visi iznos
banatjanin Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 https://visas-immigration.service.gov.uk/apply-uk-visa prvo sve odradis online, pa platis vizu (106 eur), pa onda zakazes termin pa nosis sve papire u airport city. od papira ti treba standardno - pozivno pismo, potvrde iz banke, potvrde o zaposlenju, avio karte... pre bukvalno 5 dana sve uradila online, sad cekam to uzivo, pa ti javljam ako bude jos neko iznenadjenje. thnx :-)
Parsons Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) pre 2 godine u skikdi. viza nije bila problem. sigurnost takodje, sem u pojedinim oblastima. domestic aerodromi su im katastrofa, za human rights watch. Edited March 10, 2017 by Parsons
jms_uk Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 pre 2 godine u skikdi. viza nije bila problem. sigurnost takodje, sem u pojedinim oblastima. domestic aerodromi su im katastrofa, za human rights watch. Thx. Ja bih isao samo u grad Alzir, direktnim letom iz Londona - bez domacih letova. Moram da vidim da li imam pauzu od mesec dana bar da ostavim srpski pasos u ambasadi.
jms_uk Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Ako neko leti skoro u Kinu, bolje da se dodje ranije na aerodrom. Ja sam upravo proveo dva sata cekajuci 'odobrenje' iz Kine, jer iz avio kompanije nisu hteli da me puste da se chekiram bez vize. Sent from my iPhone using Tapatalk
banecare1 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 englezima sigurno treba viza, kao i ostalima iz tih banana drzava. pretpostavljam da se jms cekirao sa srb pasosem
mustang Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 (edited) ma ne vuci me za jezik :) radi li ista u toj zemlji a hteli bi neka super sila da budu. jebote ne mogu pekaru da otvore a gadjali bi se do marsa i nazad. samounistenje im ne gine (ovo je super fina translacija sta sam htela reci al nije po PC) Edited March 19, 2017 by mustang
banecare1 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 ma ne vuci me za jezik :) radi li ista u toj zemlji a hteli bi neka super sila da budu. jebote ne mogu pekaru da otvore a gadjali bi se do marsa i nazad. samounistenje im ne gine (ovo je super fina translacija sta sam htela reci al nije po PC) ako je kvotovano upuceno meni, moram ti priznati da nista ne kontam. pekare, samounistenje. aj' pogledaj moj avatar da ne trolujemo topic :D
mustang Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 (edited) jesi li ti onaj sto je kacio fotke kineskih pekarE pa ne radi, te negde krov se popravlja? Edited March 19, 2017 by mustang
Recommended Posts