pp34 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aaa jbg. ja se bas obradovah scenama iz nove epizode kad ovaj krene da kenja "4 weeks from now..." mater im idiotsku.... koji je sad zvanicni razlog za 4 nedelje pauze?
Mil@n Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Koja je fora sa poajvljivanjem partnera Čarlija najnormalnije u jednoj epizodi posle smrti, recimo negde oko 15e epizode druge sezone, tu negde, msm šta, kako, odakle? Inače, dobra je druga sezona, a početak treće još bolji. :)
katamaran Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Koja je fora sa poajvljivanjem partnera Čarlija najnormalnije u jednoj epizodi posle smrti, recimo negde oko 15e epizode druge sezone, tu negde, msm šta, kako, odakle? Inače, dobra je druga sezona, a početak treće još bolji. :) unaired Season 1 episode
Mil@n Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 unaired Season 1 episodeTnx.Jbt, koja glupost.Inače, treća sezona, evo na lapo sam -
Sir Oliver Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ..gledam tek prvu sezonu, osma epizoda, no, primečujem da se u svakoj epizodi neko (dal Walter Bishop, dal Broyles..nebitno)seti sličnog slučaja ili šta takvo,iz prošlostinalik Broju Jedan u Alan Fordu: ''dadada..sećam se, bi(l)o je jednom..''..misim, nije da mi smeta, možda i učitavam itedeali eto, asociralo me...i tako..
Lrd Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dobili smo konačno odgovor na pitanje gde se sve ovo dešava, ali sam siguran da se većini epizoda neće svideti. :)Meni je bila carska.
copkillah Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ja sam ubeđen sada da će mi se dopasti, kad tako kažeš BTW kad pre jbt???
Arkadija Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dobili smo konačno odgovor na pitanje gde se sve ovo dešava, ali sam siguran da se većini epizoda neće svideti. :)Meni je bila carska.Ka si pre stigao da odgledaš? Spavaš li ti uopšte? :P Inače, epizoda je odlična, i što bi reko John Lennon: All we need is love
pp34 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 malo su ga izlimunadisali™ sa love is it the air pricom, al ajde. na kraju dobismo najprostije resenje. to je taj svet, samo ce nekome trebati manje, a nekome vise vremena da se prisete™ svega u vezi pitera i dogadjaja vezanih za njega.jer ga vole!
Lrd Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ka si pre stigao da odgledaš? Spavaš li ti uopšte? :P Time enough to rest in grave, što bi rekao Konan. :) na kraju dobismo najprostije resenje. to je taj svet, samo ce nekome trebati manje, a nekome vise vremena da se prisete™ svega u vezi pitera i dogadjaja vezanih za njega.jer ga vole! Pa da, to se pre nekoliko epizoda i nagovestilo. Doduše, bez voljenja. :)
Sir Oliver Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 ..jel ja ono videh crnog Chrisa iz The Wire ?Za Franka Sobotku sam siguran da je to on ^_^
gone fishing Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2NbTMQisqv4&feature=player_embedded
Lrd Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Još šest epizoda do kraja, odnosno pet i jedna iz dva dela. A to je možda kraj. :(
Arkadija Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Imajući u vidu da se poslednje dve zovu End Game I i II, kraj serije je neminovan . Inače, ova danas je bila baš dobra, potpuno Fringe, a sam kraj kada vidimo onaj brod, e to meni liči da " zima dolazi" Edited March 31, 2012 by Arkadija
Recommended Posts