February 26, 201213 yr aaa jbg. ja se bas obradovah scenama iz nove epizode kad ovaj krene da kenja "4 weeks from now..." mater im idiotsku.... koji je sad zvanicni razlog za 4 nedelje pauze?
March 4, 201213 yr Koja je fora sa poajvljivanjem partnera Čarlija najnormalnije u jednoj epizodi posle smrti, recimo negde oko 15e epizode druge sezone, tu negde, msm šta, kako, odakle? Inače, dobra je druga sezona, a početak treće još bolji. :)
March 5, 201213 yr Koja je fora sa poajvljivanjem partnera Čarlija najnormalnije u jednoj epizodi posle smrti, recimo negde oko 15e epizode druge sezone, tu negde, msm šta, kako, odakle? Inače, dobra je druga sezona, a početak treće još bolji. :) unaired Season 1 episode
March 7, 201213 yr unaired Season 1 episodeTnx.Jbt, koja glupost.Inače, treća sezona, evo na lapo sam -
March 19, 201213 yr ..gledam tek prvu sezonu, osma epizoda, no, primečujem da se u svakoj epizodi neko (dal Walter Bishop, dal Broyles..nebitno)seti sličnog slučaja ili šta takvo,iz prošlostinalik Broju Jedan u Alan Fordu: ''dadada..sećam se, bi(l)o je jednom..''..misim, nije da mi smeta, možda i učitavam itedeali eto, asociralo me...i tako..
March 24, 201213 yr Dobili smo konačno odgovor na pitanje gde se sve ovo dešava, ali sam siguran da se većini epizoda neće svideti. :)Meni je bila carska.
March 24, 201213 yr Dobili smo konačno odgovor na pitanje gde se sve ovo dešava, ali sam siguran da se većini epizoda neće svideti. :)Meni je bila carska.Ka si pre stigao da odgledaš? Spavaš li ti uopšte? :P Inače, epizoda je odlična, i što bi reko John Lennon: All we need is love
March 24, 201213 yr malo su ga izlimunadisali™ sa love is it the air pricom, al ajde. na kraju dobismo najprostije resenje. to je taj svet, samo ce nekome trebati manje, a nekome vise vremena da se prisete™ svega u vezi pitera i dogadjaja vezanih za njega.jer ga vole!
March 24, 201213 yr Ka si pre stigao da odgledaš? Spavaš li ti uopšte? :P Time enough to rest in grave, što bi rekao Konan. :) na kraju dobismo najprostije resenje. to je taj svet, samo ce nekome trebati manje, a nekome vise vremena da se prisete™ svega u vezi pitera i dogadjaja vezanih za njega.jer ga vole! Pa da, to se pre nekoliko epizoda i nagovestilo. Doduše, bez voljenja. :)
March 24, 201213 yr ..jel ja ono videh crnog Chrisa iz The Wire ?Za Franka Sobotku sam siguran da je to on ^_^
March 31, 201213 yr Još šest epizoda do kraja, odnosno pet i jedna iz dva dela. A to je možda kraj. :(
March 31, 201213 yr Imajući u vidu da se poslednje dve zovu End Game I i II, kraj serije je neminovan . Inače, ova danas je bila baš dobra, potpuno Fringe, a sam kraj kada vidimo onaj brod, e to meni liči da " zima dolazi" Edited March 31, 201213 yr by Arkadija