gervasius twinkleminkleson Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) E, znam to. U stvari, nisu ovo drugi univerzumi nego je Peterova pizdarija sa onom masinom stvorila novi tajmlajn. Nego pitam, iz kojeg je od ova dva univerzuma koje gledamo u ovoj sezoni, ova Nina [ima li uopste nacina da znamo to?].Btw, nije mi smetalo nista od spojlera, nego ste rekli da niko osim vas ne gleda Frindj :mad:Plus, vec jedno vrijeme sam htjeo da rijec 'shejpshifter' iskoristim kao uvredu, pa sam iskoristio priliku :D Edited January 22, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Arkadija Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Pa, meni se čini da Nina Sharp obitava u ovom univerzumu, koji više liči na naš. Ona kontroliše Oliviju putem onih inekcija i sprema neki zli plan.Što se tiče praćenja Frindža, meni se jedno vreme činilo da još samo ja redovno gledam . Svi koji su i imali neki komentar ( uključujući i tebe), uglavnom su govorili da ili više ne prate ili da je totalno upropašćen.
luba Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 i ja gledam i imam pohvale, samo ne stizem ovde da ih iznesem.jedini problem koji i dalje imam je ana stanic olivija i njena truleks faca bez ijednog izraza.isto mislim da je nina kod nas, sta god to kod nas bilo.
Lrd Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 jedini problem koji i dalje imam je ana stanic olivija i njena truleks faca bez ijednog izraza. Au, au, au!
pp34 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 gledam naravno. al preterase ga sa parallnim svetovima ..........
Arkadija Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Solidna epizoda, mada, čini mi se, za nijansu slabija nego prethodne dve.
gone fishing Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 nakon par dobrih epizoda ovonedeljna je filer, bez većeg značaja za glavnu priču
Lrd Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 nakon par dobrih epizoda ovonedeljna je filer, bez većeg značaja za glavnu pričuFiler, ali dobar filer. Mnogo mi je bila tužna epizoda. Ne znam šta se desilo sa serijom, ali u ovoj sezoni super manipuliše sa emocijama, baš kako treba.
Lrd Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Astrid u fokusu. Ovu epizodu mogu da preskoče svi koji nisu fanovi ili kojima je važna logika i uverljivost. Za nas ostale, druga tužna epizoda u nizu. :(
Arkadija Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Uopšte nisam znala da Astrid sa one strane ima bilo kakav problem sad ispade da je, valjda, autistična Cela epizoda je
Lrd Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Walker -Arkadija - <_< Uopšte nisam znala da Astrid sa one strane ima bilo kakav problem sad ispade da je, valjda, autistična Cela epizoda je Nije sad da ispada, od početka je takva. Zvali su je savant, verovatno ti je skliznulo s uma.
Arkadija Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Na to nisam, sigurno, obratila pažnju. Jedino što je valjalo je deo sa Posmatračima. Edited February 4, 2012 by Arkadija
Recommended Posts