copkillah Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 odlicna zadnja! :Hail: +1me likey!Mislim da bi četvrta sezona mogla da bude sjajna, ako ovako nastave.
pp34 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 nije lose, al nek me ubedi neko da ovo ne lici na unaired epizodu dollhousa ... al sta cemo bez pitera ?
Arkadija Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dobra epizoda, Piter ispari samo tako, ovi okolo kao da ga nisu ni primetili, tj. kao da nije postojao,
Roger Sanchez Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Kladža - vidjet ćemo 10tak epizoda najesen, a onda . Ostatak ćemo vidjet u skeđling rupi sljedeće ljeto. -_-
gervasius twinkleminkleson Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 shiiiiiit. u jednom trenutku pomislih da gledam lost. putovanje kroz vrijeme, whatever happened happened, spektakularni obrt na kraju...uzbudljivo je u svakom slucaju, i drago mi je sto su ovako nesto napravili [iako je malo naivno]. da su nastavili da drve na isti nacin kao i do sad, bilo bi zesce dosadno, ovako se imamo cemu nadati za narednu sezonu.
B_B Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Odgledao finale. Bilo dooobro. Sledeca sezona je sigurna? Meni je ovakav kraj dobar i nemam nikakvu predstavu sta bi mogli raditi u sledecoj sezoni. Pregovarati, spasavati univerzume, traziti Petera, ili ce nasa Olivija shvatiti da neko nedostaje ili njihova Olivija da ne zna ko joj je otac djetata (ili je i dijete nestalo)...? Ako nista, bice interesatno vidjeti kako ce se izvuci iz svega ovoga i kog zanra ce serija biti u buducnosti. Fringe western?!
B_B Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ispario u havuhttp://www.youtube.com/watch?v=aQdht7S23d4&feature=relatedbelaj zivi
Feindouno Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ipak sam odlucio da zavrsim trecu sezonu, prvenstveno zbog vaseg odusevljenja krajem.Prva na redu mi je bila 19. epizoda i moram da kazem da je to nesto najgluplje sto sam ikad pogledao. Jebo ih Archer Opet su mi ubili volju za gledanjem.
gervasius twinkleminkleson Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 (edited) ja sam u tih par epizoda toliko obracao paznju da sam vec sve zaboravio i nemam pojma o cemu pricas :Dsta bjese archer, sta se desava u toj epizodi?anyhoo, makar se nekakav preokret desio na kraju, doslo je do 1 kontroverze i zustrih rasprava po forumima kakvih nije bilo od kraja losta. sto je, kazem, dobro. jer ovo na sta je licila druga polovina sezone je bilo toliko DOSADNO da je bilo kakva promjena, koliko god da je ridiculous, apsolutno dobrodosla. pa taman i da su stavili da su svi oni ekshli u raju or something. Edited May 16, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Feindouno Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 pa Archer je ona neka animirana serija na Fox Crime-u, dakle to je ona epizoda kad se animirani jure po mozgovima, da bog sacuva
Arkadija Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ako nekoga zanima,Fringe se nastavlja 23.09.2011. epizodom "Neither Here Nor There"
gervasius twinkleminkleson Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iYjTqLoyjTshttp://www.youtube.com/watch?v=s6vUO97fZmc
Recommended Posts