Feindouno Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 "All we need is love" :yucky: Tužno je, što će nešto što je dve sezone bilo dobra SF serija, da se okonča ovako.Meni je treca sezona bila najbolja do prethodne 3-4 ogavne epizode naravno.
Arkadija Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Meni je treca sezona bila najbolja do prethodne 3-4 ogavne epizode naravno.Jeste, upravu si, bila je dobra sve dok se Olivija nije vratila kući.
pp34 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ne znam sta su hteli reci sa onim senkama i blurom (na random scenama). pa nisu osamdesete imale tako los kvalitet slike. u trenutku sam cak pomislio da nije mozda 3D epizoda. epizoda kao epizoda ... skroz nepotrebna
Killiana Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ne znam sta su hteli reci sa onim senkama i blurom (na random scenama). pa nisu osamdesete imale tako los kvalitet slike. u trenutku sam cak pomislio da nije mozda 3D epizoda. epizoda kao epizoda ... skroz nepotrebnaisto. malo je dharma forma to sa osamdesetim.nesto mi se gleda x files svaki put kad zavrsim epizodu fringe-a.
Feindouno Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 epizoda kao epizoda ... skroz nepotrebna+1kakva je gledanos?
Arkadija Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nepotrebnih 45 minuta.Ja se dobro sećam osamdesetih, jeste da nije bilo digitalne slike , ali baš nije bilo ovako zamućeno.
copkillah Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mislim da nisu hteli da postignu efekat "tv 80's" već prosto da se po nečemu razlikuje jer se dešava u prošlosti...Moguće da je nepotrebna, ne vidim kako može da utiče na dalju priču, samo su nam pokazali par stvari bez kojih smo komotno mogli da živimo.
Alphons Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ogledao prvu sezonu - ču odgledao, progutao. Krenuo sam na drugu sezonu. Teško je uskladiti obaveze koje osećam prema seriji sa obavezama u RL, ali kad se mora nije teško.
pp34 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 da vidimo sta ste upamtilihttp://www.buddytv.com/trivia/fringe-trivia.aspx21k
Recommended Posts