Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted
"All we need is love":yucky: :yucky: :yucky: Tužno je, što će nešto što je dve sezone bilo dobra SF serija, da se okonča ovako.
Meni je treca sezona bila najbolja do prethodne 3-4 ogavne epizode naravno.
  • Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Meni je treca sezona bila najbolja do prethodne 3-4 ogavne epizode naravno.
Jeste, upravu si, bila je dobra sve dok se Olivija nije vratila kući.
Posted

ne znam sta su hteli reci sa onim senkama i blurom (na random scenama). pa nisu osamdesete imale tako los kvalitet slike. u trenutku sam cak pomislio da nije mozda 3D epizoda. epizoda kao epizoda ... skroz nepotrebna

Posted
ne znam sta su hteli reci sa onim senkama i blurom (na random scenama). pa nisu osamdesete imale tako los kvalitet slike. u trenutku sam cak pomislio da nije mozda 3D epizoda. epizoda kao epizoda ... skroz nepotrebna
isto. malo je dharma forma to sa osamdesetim.nesto mi se gleda x files svaki put kad zavrsim epizodu fringe-a.
Posted
epizoda kao epizoda ... skroz nepotrebna
+1kakva je gledanos?
Posted

Nepotrebnih 45 minuta.Ja se dobro sećam osamdesetih, jeste da nije bilo digitalne slike , ali baš nije bilo ovako zamućeno.

Posted

Mislim da nisu hteli da postignu efekat "tv 80's" već prosto da se po nečemu razlikuje jer se dešava u prošlosti...Moguće da je nepotrebna, ne vidim kako može da utiče na dalju priču, samo su nam pokazali par stvari bez kojih smo komotno mogli da živimo.

Posted

Ogledao prvu sezonu - ču odgledao, progutao. Krenuo sam na drugu sezonu. Teško je uskladiti obaveze koje osećam prema seriji sa obavezama u RL, ali kad se mora nije teško.

Posted

Opet pauza! Koga ću sada da pljujem?

Posted

ni meni nije jasno ... zasto sad pauza ?!

Posted

hugo u sledecoj epizodi :)Jorge-Garcia-Fringe-exclusive_510.jpg

Posted

da vidimo sta ste upamtilihttp://www.buddytv.com/trivia/fringe-trivia.aspx21k