Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

"Na rubu" krece od srijede na HRT-u 2 u 23:30. Veliko je sranje sto pocinje ovako kasno posto su epizode podugacke ali cu se potruditi da pogledam sve ponovo.

Edited by Feindouno
  • Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Klasični HRTov normalni™ termin. :isuse:Jebem li im majku da im jebem nenormalnu bre.

Posted
Klasični HRTov normalni™ termin. :isuse:Jebem li im majku da im jebem nenormalnu bre.
Moja gdja majka vec pizdi zbog Star Treka koji je oko 4 (repriza oko 1-2 ujutru :isuse:), ovo ce da je dotuce angry.gif
Posted (edited)

Možda će na Avali termin da bude normalniji? Sem ako u novom konceptu programa, koji je aktuelan unazad 15 dana, serije više nisu predviđene.

Edited by Arkadija
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ovo je dobar tease,

nekako ne vjerujem da će riješiti Olivija/Bolivija situaciju već sad laugh.gif,

ali:edit: vidim da su rejtingzi u WCu, možda padne i 1 cancellation uskoro, 'chuck it down the toliet, the rest of the stuff will surface in spring' unsure.gif

Edited by Roger Sanchez
Posted

Ako ga ne prebace u Petak, fringe je gotov. Jbt, 'the vampire diaries; na jebenom CW, je tu negde po rejtingu. Bones u 8 PM na Fox-u ima 2.6 i 9 miliona, fringe u 9 PM ima 1.7 i 5 miliona... uzas. :isuse: Steta, 3. sezona mi je bas dobra.

Posted (edited)

Nešto razmišljam, gde nestadoše oni ćelavci tkz. "posmatrači"? Kad su u ovoj poslednjoj epizodi počeli da pričaju o nekim ljudima od pre dinosaurusa, setih se da se ovi više ne pojavljuju. Dve sezone su nas obaveštavali kako je Piter poseban i značajan i sada kad konačno Piter treba da uradi nešto značajno, njima ni traga ni glasa.

Edited by Arkadija
Posted

Čak sam ih i ja vidio u obje posljednje epizode - recimo, kad je merkuroidni kepec pao s pendžera, Observerić je promatrao sa strane.

Posted

Ako nije bio direktan zum kamere na njega, nego neki zamrljani lik u pozadini, onda se to ne važi :P

Posted (edited)

A ne. Ne ne. Ako se jasno razaznaje ćela - piše se bod. tongue.gifedit. ponekad i karakteristični šešir

Edited by Roger Sanchez
Posted

Valjda nece biti toliki degeni da ukinu Fringe.Posljednje 2 epizode su odlicne.

Posted
Steta, 3. sezona mi je bas dobra.
pazi kada moram, doduse teska srca, da se slozim s tobom :(
Posted

fringe kulja od jacine ! pa zar ovo da ne bude gledano, majku vam americku :Hail:

Posted

Fringe postaje sve bolji i bolji, ovo je bila baš dobra epizoda. Jel to zaista istina da planiraju da ukinu ovu seriju?