October 10, 201014 yr mene je josh vise nervirao ovaj pateticni kraj, ali dobro, bila je zabavna epizoda.
October 15, 201014 yr Vidim u friškom snikpiku™ da na žalost nastavljaju sa iritantnim halucinoPeterom, pričljivim i šeretski nasmijanim. Da ga jebeš, ne možeš 1 jaki kliše istresti iz amerikanskih scenarista.
October 16, 201014 yr Olivija, ova lažna, počinje polako da mi ide na živce. Mogao bi neko da je razotkrije, naprimer Brojls, on je ionako nije gotivio na početku.
October 16, 201014 yr meni je super bila ova zadnja epizoda. ocekivao sam slabu sezonu, a ovaj pocetak mi djeluje kao mozda i najbolja do sad.
October 17, 201014 yr Olivija, ova lažna, počinje polako da mi ide na živce. Mogao bi neko da je razotkrije, naprimer Brojls, on je ionako nije gotivio na početku.da
October 23, 201014 yr Olivija, ova lažna, počinje polako da mi ide na živce. Mogao bi neko da je razotkrije, naprimer Brojls, on je ionako nije gotivio na početku.Nece on, Peter ce.iz kog razloga opet pauzaaaaa ?Nije samo za ovu, jos nekoliko serija je na pauzi do pocetka/prve polovine novembra.