copkillah Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 I meni se dopala ova prva epizoda, mislim da neće zasrati sezonu.
Roger Sanchez Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Samo da javim sretnu vijest da je HRT kupijo FRINĐ i da će izgleda past 1 vrćenje u jesenskoj shemi. Malo sam razmišljao dok sam bio banovan, i o Fringeu. Missim da je scenaristički tim uvidio sve mane i falinge prve dvije sezone i novim setapom konačno uspio backstory pretvoriti u frontstory.Osim toga naša draga Anna je počela glumiti femmu fatale, što joj je fino leglo, seksije je i zanimljivije.Exhibit A:Egzekucija zasad nepoznatog jadnika u sljedećoj epizodi:
pp34 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 meni je iz prve licilo na bendzamina lajnusa ... nekako sam navikao da uvek neko zeli da ga ubije
tazza Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Samo da javim sretnu vijest da je HRT kupijo FRINĐ i da će izgleda past 1 vrćenje u jesenskoj shemi. meni se učinilo da sam videla reklamu i na avali, ali ko će ga znati..
notenoughreasonsforclaire Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 meni se učinilo da sam videla reklamu i na avali, ali ko će ga znati..Dobro si videla.
Feindouno Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Odgledao prvu epizodu danas. Ne svidja mi se sto muce Oliviju
Teixeira Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 dobra i druga ! bas bas dobra.odavno se nisam za neshto na tv cimnuo kao za onu eksploziju glave
Feindouno Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 odavno se nisam za neshto na tv cimnuo kao za onu eksploziju glave Ja gledao u 3 jutros
Roger Sanchez Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Znate da je to onaj Sternov patuljak, ne?
Roger Sanchez Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ovotjedna epizoda je mogla i bez utvarnog srcedrapateljnog kraja .. ajmo zaboravit to, dakle, i vidit što nas očekuje sljedeći tjedan, trejler izgleda obećavajuće, više obećavajuće nego prošlotjedni..
Arkadija Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Solidna epizoda, volim kada od ljudi naprave kompjutere. Verovatno ćemo cele sezone imati jednu epizodu tamo, jednu ovamo.
pp34 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 sto ce lagano poceti da me nervira ... najslabija epizoda ove sezone. (u jakoj konkurenciji od 3 !)
mandingo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 I mene nervira ovo skakanje iz 1 dimenzije u drugu ali mi se 3. epizoda svidela. Mnogo zajeban bad guy.
Recommended Posts