Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted

I meni se dopala ova prva epizoda, mislim da neće zasrati sezonu.

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Samo da javim sretnu vijest da je HRT kupijo FRINĐ i da će izgleda past 1 vrćenje u jesenskoj shemi. smile.gifMalo sam razmišljao dok sam bio banovan, i o Fringeu. Missim da je scenaristički tim uvidio sve mane i falinge prve dvije sezone i novim setapom konačno uspio backstory pretvoriti u frontstory.Osim toga naša draga Anna je počela glumiti femmu fatale, što joj je fino leglo, seksije je i zanimljivije.Exhibit A:Egzekucija zasad nepoznatog jadnika u sljedećoj epizodi:post-349-12856224794915.jpg

Posted

meni je iz prve licilo na bendzamina lajnusa :lol: ... nekako sam navikao da uvek neko zeli da ga ubije

Posted
Samo da javim sretnu vijest da je HRT kupijo FRINĐ i da će izgleda past 1 vrćenje u jesenskoj shemi. smile.gif
meni se učinilo da sam videla reklamu i na avali, ali ko će ga znati..
Posted
meni se učinilo da sam videla reklamu i na avali, ali ko će ga znati..
Dobro si videla.
Posted

Odgledao prvu epizodu danas. Ne svidja mi se sto muce Oliviju :wub:

Posted

Dobra druga epizoda. Zli plan se nazire.

Posted
dobra i druga ! bas bas dobra.
odavno se nisam za neshto na tv cimnuo kao za onu eksploziju glave :lol:
Posted
odavno se nisam za neshto na tv cimnuo kao za onu eksploziju glave :lol:
Ja gledao u 3 jutros :ph34r:
Posted

Znate da je to onaj Sternov patuljak, ne?

Posted

Ovotjedna epizoda je mogla i bez utvarnog srcedrapateljnog kraja dry.gif.. ajmo zaboravit to, dakle, i vidit što nas očekuje sljedeći tjedan, trejler izgleda obećavajuće, više obećavajuće nego prošlotjedni.. biggrin.gif

Posted

Solidna epizoda, volim kada od ljudi naprave kompjutere. Verovatno ćemo cele sezone imati jednu epizodu tamo, jednu ovamo.

Posted

sto ce lagano poceti da me nervira ... najslabija epizoda ove sezone. (u jakoj konkurenciji od 3 !)

Posted

I mene nervira ovo skakanje iz 1 dimenzije u drugu ali mi se 3. epizoda svidela. Mnogo zajeban bad guy.