Lancia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Assück je sofisticirani punker koji pije sa razumevanjem. pusti ti njega, Amelijo. kad cemo da se uvostimo ko prasici?¿
Amelija Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Amelijo. kad cemo da se uvostimo ko prasici?¿ako je sa Hefeweizenom, oma ili sada?btw ak sve bude išlo po planu uskoro dolazim malo u tvoje krajeve pa ti vidi :P
Lancia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 btw ak sve bude išlo po planu uskoro dolazim malo u tvoje krajeve pa ti vidi :Pgledaj samo da bude kraj maja i pocetak juna i od prasica nis'.javi se.
dig_chohano Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ah ne nekod piva uzivanje prestaje kad napijanje pocinje. tj, uzivanje u samom ukusu. a weissbier, kao i hoegaarden, meni su ona piva koja pijes polako, sa razumevanjem, zbog ukusa, a ne zbog praseceg opijanja. za opijanje mi je dovoljno dobar i LavJa bez problema ločem Hoegaarden. Sa razumevanjem pristupam trapistima i inim Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippelima.
assück Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 bah, to mi kazu ljudi koji smrde po znoju a ne znaju ni kako se pravilno pije sampanjac <_< reci nam ti bogatunu!
dig_chohano Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ne znam čemu grubost ka mojim hiperproduktivnim žlijezdama.
henrik larsson Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 sa razumevanjem, zbog ukusa, a ne zbog praseceg opijanja.Ne razumem.
Lancia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 bah, to mi kazu ljudi koji smrde po znoju a ne znaju ni kako se pravilno pije sampanjac <_< reci nam ti bogatunu! au :o fala lepo.
Recommended Posts