ivy Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 čemu somerzbi kao takav..nau drinking sveže cedjeni sok od šargarepe,cvekle i grejpa
MayDay Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) zato sto je cider generalno dobar kao antioksidans. srbi su ranije na selima proizvodili isto to samo sto su dodavali i kleku, sto bi dodavalo i funkciju diuretika i pomagalo je varenje. kod nas se to zvalo vodnjika. ja sam devojcica, pa cak i volim da uzmem cidre doux, slatku varijantu od 2%, nasuprot jacoj verziji od 4-5%. :) Edited March 15, 2012 by MayDay
Indy Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 zato sto je cider generalno dobar kao antioksidans. srbi su ranije na selima proizvodili isto to samo sto su dodavali i kleku, sto bi dodavalo i funkciju diuretika i pomagalo je varenje. kod nas se to zvalo vodnjika. Volim kad pises kao velika. ^_^
ivy Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 zato sto je cider generalno dobar kao antioksidans. srbi su ranije na selima proizvodili isto to samo sto su dodavali i kleku, sto bi dodavalo i funkciju diuretika i pomagalo je varenje. kod nas se to zvalo vodnjika. ja sam devojcica, pa cak i volim da uzmem cidre doux, slatku varijantu od 2%, nasuprot jacoj verziji od 4-5%. :)ok domaći i iole prirodni cider ali ovo u flašici je potpa sintetika posle koje samo ostane hemijski miris jabuke u nosu
MayDay Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Volim kad pises kao velika. ^_^pravio to moj deda i ja sam to toliko volela, da sam sve isla i skakala i tapshala za babom kad se zaputi da mi sipa. :D
assück Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 čemu sveže cedjeni sok od šargarepe,cvekle i grejpa kao takavnow drinking jack shit
ivy Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 čemu sveže cedjeni sok od šargarepe,cvekle i grejpa kao takavzato što moram :(
Recommended Posts