March 15, 201213 yr čemu somerzbi kao takav..nau drinking sveže cedjeni sok od šargarepe,cvekle i grejpa
March 15, 201213 yr zato sto je cider generalno dobar kao antioksidans. srbi su ranije na selima proizvodili isto to samo sto su dodavali i kleku, sto bi dodavalo i funkciju diuretika i pomagalo je varenje. kod nas se to zvalo vodnjika. ja sam devojcica, pa cak i volim da uzmem cidre doux, slatku varijantu od 2%, nasuprot jacoj verziji od 4-5%. :) Edited March 15, 201213 yr by MayDay
March 15, 201213 yr zato sto je cider generalno dobar kao antioksidans. srbi su ranije na selima proizvodili isto to samo sto su dodavali i kleku, sto bi dodavalo i funkciju diuretika i pomagalo je varenje. kod nas se to zvalo vodnjika. Volim kad pises kao velika. ^_^
March 15, 201213 yr zato sto je cider generalno dobar kao antioksidans. srbi su ranije na selima proizvodili isto to samo sto su dodavali i kleku, sto bi dodavalo i funkciju diuretika i pomagalo je varenje. kod nas se to zvalo vodnjika. ja sam devojcica, pa cak i volim da uzmem cidre doux, slatku varijantu od 2%, nasuprot jacoj verziji od 4-5%. :)ok domaći i iole prirodni cider ali ovo u flašici je potpa sintetika posle koje samo ostane hemijski miris jabuke u nosu
March 15, 201213 yr Volim kad pises kao velika. ^_^pravio to moj deda i ja sam to toliko volela, da sam sve isla i skakala i tapshala za babom kad se zaputi da mi sipa. :D
March 15, 201213 yr čemu sveže cedjeni sok od šargarepe,cvekle i grejpa kao takavnow drinking jack shit