Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
a, da. Dzin-tonik na irski nacin (krastavac, lajm i listic nane. Led naravno, ovde je 30+)
sasam pila neshto od vishnje, mada na radnom mestu. mnogo dobro, al ce mi se pobrljaju spektri <_<
Posted

nista jace nego kad se pikovi stope...to znaci da je pice pravo...

Posted

Hvarski Faros, berba 1983.

Posted

corked?, not corked?, 28 godina je bas dosta, par utisaka?

Posted
corked?, not corked?, 28 godina je bas dosta, par utisaka?
da, bas je dosta, cuvano u stanu i nije ni trebalo da bude zivo. Pa ipak, prezivelo je. Corked samo na mestu kontakta, sto me je iznenadilo, bio sam pomiren sa time da ce biti vino od plute a ne od grozdja. Miris potpuno zatvoren u prvi mah, sipanje u case je ucinilo cudo, posle pola sata u casi buke se otvorio. Snazan ukus, dosta tanina, prigusene vocne arome...jako i lepo vino.
Posted
da, bas je dosta, cuvano u stanu i nije ni trebalo da bude zivo. Pa ipak, prezivelo je. Corked samo na mestu kontakta, sto me je iznenadilo, bio sam pomiren sa time da ce biti vino od plute a ne od grozdja. Miris potpuno zatvoren u prvi mah, sipanje u case je ucinilo cudo, posle pola sata u casi buke se otvorio. Snazan ukus, dosta tanina, prigusene vocne arome...jako i lepo vino.
ohrabruje. imam neku hepokovu blatinu iz 1981. koja je patila u sličnim uslovima i plašim se da je otvorim.
Posted

Now drinking kisela voda.Nista drugo ne pomaze :(

Posted
four-roses.jpgne dobih nista od deda mraza pa sam se sam castio ;)
Posted
four-roses.jpgne dobih nista od deda mraza pa sam se sam castio ;)
el ovo ima u Srbiju i pošto je? nisam nikada video
Posted (edited)

^^ima u rodicu, sa vikend popustom 2750....odlican, mada trunku prejak (50%)da se pije cist, jedna kocka leda u casi resava problem

Edited by Takanohana