banatjanin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 mehmet efendi kurukahvecidanas sam je kupio u skopskom Ramstoru. sutra probam.
henrik larsson Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Opa. Kad sam stigao u BG i kako sam putovao?Odlično si putovao. Doneo si mi kahvu i pun kurac sumaka.
assück Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 pijem kafu tipa turska metodom dzezva. digara neveruje
cmrlj Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 rukatac superm smokvica. ajme sto je dobro, a bila sam pod utiskom da sam se skroz odvikla od belog vina.
dig_chohano Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 pijem kafu tipa turska metodom dzezva. digara neveruje <_< n.dž. :Javi se, Frankfurt!
maheem Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 pijem kafu tipa turska metodom dzezva. digara neveruje:rolf:uf kako bih popio gajbicu piva sada al treba robovati ujutru :( moraću da stanem na 3-4 pils plusa.o kako su sva piva u ponudi užasnog ukusa....
MayDay Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 <_< n.dž. :Javi se, Frankfurt!dok se ne javi FRM da se isprsim kako sam lepo pitala u nekoj taverni u briselu da mi daju ovu casu i oni mi dali..e zivota mi, ima bas mnogo lepih casa...posebno ono neko sugavo vocno pivo sa golim ljudima 'de verboden vrucht'. hogardenovo.
dig_chohano Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 (edited) E, ne mere, mislio sam da jedared ubacim ovo burence u gepek i gradu na majci predstavim vr' valonskog pivozamešateljstva.edit: da, burence zaboravih Edited October 12, 2011 by dig_chohano
maheem Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 u različitoj čaši?pije mi se pivo, pijem pivo, govnjivo pivo iz žute limenke
Recommended Posts