October 9, 201113 yr Opa. Kad sam stigao u BG i kako sam putovao?Odlično si putovao. Doneo si mi kahvu i pun kurac sumaka.
October 10, 201113 yr rukatac superm smokvica. ajme sto je dobro, a bila sam pod utiskom da sam se skroz odvikla od belog vina.
October 10, 201113 yr pijem kafu tipa turska metodom dzezva. digara neveruje <_< n.dž. :Javi se, Frankfurt!
October 10, 201113 yr pijem kafu tipa turska metodom dzezva. digara neveruje:rolf:uf kako bih popio gajbicu piva sada al treba robovati ujutru :( moraću da stanem na 3-4 pils plusa.o kako su sva piva u ponudi užasnog ukusa....
October 10, 201113 yr <_< n.dž. :Javi se, Frankfurt!dok se ne javi FRM da se isprsim kako sam lepo pitala u nekoj taverni u briselu da mi daju ovu casu i oni mi dali..e zivota mi, ima bas mnogo lepih casa...posebno ono neko sugavo vocno pivo sa golim ljudima 'de verboden vrucht'. hogardenovo.
October 12, 201113 yr E, ne mere, mislio sam da jedared ubacim ovo burence u gepek i gradu na majci predstavim vr' valonskog pivozamešateljstva.edit: da, burence zaboravih Edited October 12, 201113 yr by dig_chohano