October 8, 201113 yr šta je bre ovo i gde to ima? Kvas, nekad ga pravio BIP, sad ga pune neki iz Inđije (čini mi se), ima ga u svim Drink Store-ovima, 47 dinkića...
October 8, 201113 yr KAKO NISI TIKVICE I PATLIDŽAN ISCEDILA U TAJ ĐUS?!verovatno zato što je to 1 bljak
October 8, 201113 yr ma nije,šargarepa se ni ne oseti pored voća ili ima onu njenu blagu slatkoću..a stavim ja ponekad i cveklu..ali to je već stvar navike..a zdraavoo :)
October 8, 201113 yr tako je, seko.. stipu ti njih.... i ja svaki dan pravim isti sok, samo mesto grejpa stavim parce dzindzera
October 8, 201113 yr zezaš me,rajt? sok od jabuke,narandže,šargarepe i grejpa bljak?I ja mislim da se zeza. Najlepši sok koji sam ikada pio (bez preterivanja) bio je mamin od pomorandže, grejpa i šargarepe.
October 8, 201113 yr sere renne.nema veze sto je zdravo, sargarepa i cvekla daju najosvezavajuciju mogucu notu.da ne pricam sto proizvodjaci sokova uvek dominantno guraju bundevu kao osnovu...a i bundeva je lepa...osim u piti...i sad mi se jede corba.