maheem Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 KAKO NISI TIKVICE I PATLIDŽAN ISCEDILA U TAJ ĐUS?!
Skyhighatrist Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 šta je bre ovo i gde to ima? Kvas, nekad ga pravio BIP, sad ga pune neki iz Inđije (čini mi se), ima ga u svim Drink Store-ovima, 47 dinkića...
ivy Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 KAKO NISI TIKVICE I PATLIDŽAN ISCEDILA U TAJ ĐUS?!verovatno zato što je to 1 bljak
ivy Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 zezaš me,rajt? sok od jabuke,narandže,šargarepe i grejpa bljak?
ivy Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ma nije,šargarepa se ni ne oseti pored voća ili ima onu njenu blagu slatkoću..a stavim ja ponekad i cveklu..ali to je već stvar navike..a zdraavoo :)
Hippie Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 tako je, seko.. stipu ti njih.... i ja svaki dan pravim isti sok, samo mesto grejpa stavim parce dzindzera
ivy Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ma da bre videli bi oni posle nekoliko puta..ne bi bili bolesni..nikada..
zorglub Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 zezaš me,rajt? sok od jabuke,narandže,šargarepe i grejpa bljak?I ja mislim da se zeza. Najlepši sok koji sam ikada pio (bez preterivanja) bio je mamin od pomorandže, grejpa i šargarepe.
MayDay Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 sere renne.nema veze sto je zdravo, sargarepa i cvekla daju najosvezavajuciju mogucu notu.da ne pricam sto proizvodjaci sokova uvek dominantno guraju bundevu kao osnovu...a i bundeva je lepa...osim u piti...i sad mi se jede corba.
Shan Jan Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cedevita i votka u nedostatku para. Zapravo ima dobar ukus :D
MayDay Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 danas sam popila preko litar cherry coke. sutra se mozda probudim bez zeluca.
dig_chohano Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 mehmet efendi kurukahveciOpa. Kad sam stigao u BG i kako sam putovao?
Recommended Posts