Frank Pembleton Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 PilsPlus ...znam da će da mi izbije odma na ovu vrućinu ali jbga....
Zverilla Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 voda.limun.djumbir.(svezu nanu nisam nasao :( )
ljuttko Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Voda, limun , sveža nana - gajim na terasi, raste ko ludo ko i svaki korov :) voda.limun.djumbir.(svezu nanu nisam nasao :( )
Avik Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 E ljuttko sad bi ubila za vako pikjence. Neam nanu, limunove i vodu (konačno) imam. :D
*edited by mod Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ne znam da li je do vrucine ali trenutno pijem verovatno najbolji Mojito koji sam probao u Beogradu.
renne Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ja popio skoro dve litre kisele.Ali dosta je bilo, prelazi se na pivoSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Serpentina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Meni Bioblansov bolji od Meggleovog, a ima i manje m.m.Valjda znaš, ali ipak da napomenem da kefir snižava holesterol. A vidi i sojin lecitin.Kefir. Jedno vreme sam samo pila kefir. Moracu ponovo da počnem da ga pijem, ako ga još ima u prodaji. Nedavno sam probala jogurt od kozjeg mleka, ukus je pomalo čudan ali je pivljiv i kvalitetniji od običnog jogurta. Već duže vreme jogurt nije ono što je nekad bio. Ja za sad pijem vodu, tokom celog dana pijem samo vodu. Ujutru popijem vodu sa isceđenim limunom da pročisti organizam i to je sve što ja pijem. Alkohol ne podnosim. Ne mogu ni da ga omirišem, odma mi se vrti u glavi.
Gonzo Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 (edited) Alkohol ne podnosim. Ne mogu ni da ga omirišem, odma mi se vrti u glavi. šta bih dao da sam na tvom mjestu™. :( Edited August 30, 2011 by Gonzo
ljuttko Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Surutku, proizvodjač šabačka mlekara. Iako moja keva kao stručnjak za sir i nus produkte pravljenja belog mrsa kaže da to nije ni s od surutke meni neverovatno prija ohladjena celo leto
Avik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Surutku, proizvodjač šabačka mlekara. Iako moja keva kao stručnjak za sir i nus produkte pravljenja belog mrsa kaže da to nije ni s od surutke meni neverovatno prija ohladjena celo letoDam ti ja recepat za sirutku od jogurta. Dobijaš em sirac, em sirutka. Ladna iz frižidera, ubija.
Frank Pembleton Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dam ti ja recepat za sirutku od jogurta. Dobijaš em sirac, em sirutka. Ladna iz frižidera, ubija. Ostavi na receptima za ostale ;)
Recommended Posts