Аврам Гојић Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 a ja bih da sam vec popio ovu casu pa da sipam sledecu.
ivy Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 imaš manji problem,tebi je bar puna čaša sa mogućnošću druge i treće,itd :P <_<
Аврам Гојић Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 jebiga nekome je zivot Boris Tadic, a nekome Tomislav Nikolic.nekome je zivot Stiven Hoking, a nekome Zika Obretkovic.nekome je zivot "Mindjusari", a nekome "ZZ Top".nekome je zivot "Suzuki Maruti" a nekome "Audi A6".nekome je zivot "Nemoj baba nista da me pitas", a nekome "Majstor i Margarita".nekome je zivot Borka Pavicevic, a nekome Biljana Srbljanovic.
dig_chohano Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 sto si tugaljiv, valonac?¿Tuga koliko mi je daleko prodavnica. Još veća tuga je što sam opaki lenjivac pa me mrzi da odem do iste.
Lancia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) Tuga koliko mi je daleko prodavnica. Još veća tuga je što sam opaki lenjivac pa me mrzi da odem do iste.sto si se zenio, pobogu?¿+se Edited August 4, 2011 by Lancia
assück Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 jameson pre posla, šta me boli kurac!skuša na žaru to zavređuje
dig_chohano Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Clukdža, džadža, slandža, sirdža, paradajdža.
Lancia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Clukdža, džadža, slandža, sirdža, paradajdža.dzivis dzo dzog, Dzidze.
Recommended Posts