July 29, 201113 yr Tako i ja, trenutno pijem skivi iz stare patike. Bila je bliža od čaše.:Ddirljivo je sto uvek mogu da racunam na razumevanje [i podrsku, jasta!] kolega forumasa.
July 29, 201113 yr :Ddirljivo je sto uvek mogu da racunam na razumevanje [i podrsku, jasta!] kolega forumasa.još ako piješ iz tegle linolade :D
July 29, 201113 yr još ako piješ iz tegle linolade :D:lolol:jok. iz flaše. seljanka. šalu na stranu, nekako mi je baš simpatično ovo virtualno pijančenje.
July 29, 201113 yr the longest of long drinks... apple amaretto. Edited July 29, 201113 yr by Razzmatazz
July 29, 201113 yr Smutise mi neprijatelji guêpe verte pa nekoliko puta: tekila, lajm, chili papricice, tanko slajsovan krastavac, sirup od guave, led i jos neki zelenis. Ne zove se dzabe green hornet, bzzzz :)
July 30, 201113 yr Nije now drinking ali posto nema topic Now Hangovering onda ce morati da bude ovde.Dzin-tonik, neka luda medovacha sa jabukom i dunjom, pivo, pijana lubenica i malo dobrog skanka za meru.On topic: Kisela voda
July 30, 201113 yr off topic: hangover se leči tj. sprečava peglanjem. Al sad ti je too late :) on topic: mleko :D
July 30, 201113 yr Nije now drinking ali posto nema topic Now Hangovering onda ce morati da bude ovde.Dzin-tonik, neka luda medovacha sa jabukom i dunjom, pivo, pijana lubenica i malo dobrog skanka za meru.On topic: Kisela vodaPreciziraj...