Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

mmm somersby. ali upozorenje, nikako ne mesati sa cokoladnim barnijem, hipsterski blokovski overdouz :)

Posted
Jelen fresh limun. morao sam da probam. nije odvratno da bih povraćao, ali neću piti ponovo
Ima fazon za jelen reklamu "mushkarci znaju zashto", a za taj fresh je "mushkarci se pitaju zashto". Ima ukus fante limun :puke: .Ja u "pelikanu", francuski Pelforth (nista posebno).
Posted (edited)

ice cafe ja pravila..umutila nes sa smedjim secerom i melko i kocke leda i kugla sladoleda od vanile :wub:

Edited by ivy
Posted

Duecorti Dolcetto d'Alba 2009 - Tenute Costa, uz muckalicu!

Posted (edited)

a ja samo neki tresh rubinov roze pa jos i sa ledom...nisam srecna ali need je jak u meni <_<

Edited by ivy
Posted (edited)
02855.JPGsnashla sam se nekako ^_^
uh, razumem te. ja se snasla sa home made varijantom. :)blagosloven boza "travar" sa kalenica i njegova mojito nana.uh sad tek vidim da je ovo tvoje neka votka. ja strogo old skul. :) Edited by fluffer
Posted

Casa nekog pulpastog soka od narandze u koji ubacih smrznute maline. Treba im par min da se otope, i onda taman.You need a spoon for this.Yummu buckuris :)

Posted

turska kafa i rashlađena Dunja Selekcija

Posted

uzo, 12. najvise volim kada zaboravim pa nadjem drago pice. i masline. svicarska grcka.

Posted

Dunja selekcija, treći dan. verovatno je sranje radža kad se meni sviđa