Leia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 eh to mi nije dostupnoal ovaj iz ikee stvarno nije los, naravno nije bas kao onaj babin domaci ali sasvim solidan :)
kud_genijalci Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Greota bre od drenjina rakija, uzmi dunjevaču, meku, a da vidiš kak oje ovaj "Bakina tajna>" lep sok kada se ohladi. Možeš da ga podvališ kao domaći, "sa sela".
Lancia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Greota bre od drenjina rakija, uzmi dunjevaču, meku, a da vidiš kak oje ovaj "Bakina tajna>" lep sok kada se ohladi. Možeš da ga podvališ kao domaći, "sa sela".saban, sta on zna.
kud_genijalci Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) saban, sta on zna.Није био шабан (ни Шаулић, не познајем особу) већ културан човек, дипл. машинбравар, ожењен, двоје деце, члан СНС вози Ладу и не кисели купус. И опет би живот дао да је сок "домаћи". Edited July 5, 2011 by kud_genijalci
assück Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jelen fresh limun. morao sam da probam. nije odvratno da bih povraćao, ali neću piti ponovo
Čutura Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jelen fresh limun. morao sam da probam. nije odvratno da bih povraćao, ali neću piti ponovoal nije ni pivo, right ?
kud_genijalci Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jelen fresh limun. morao sam da probam. nije odvratno da bih povraćao, ali neću piti ponovoПробај Карловачко радлер, ако будеш имао прилике. С лимуном, одлично је ако је прехлађено. ("Прехлађено" по "пропису", али охлађено како ја волим). Нисам пробао Јелен с лимуном, али по товм опису претпостављам да је као Жуја с лимуном, дакле киселина додата на горчину.
Čutura Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Пробај Карловачко радлер, ако будеш имао прилике. С лимуном, одлично је ако је прехлађено. ("Прехлађено" по "пропису", али охлађено како ја волим). Нисам пробао Јелен с лимуном, али по товм опису претпостављам да је као Жуја с лимуном, дакле киселина додата на горчину.jockbre, slatko ko limunada kod pelivana...
assück Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ima blagi miris po pivu, ali je što se tiče ukusa samo neka hemijska kiselina. ni pivo, ni limunada. više Fairy
Frank Pembleton Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Il je meni iznenada sjebano culo pivskog ukusa ili su ovi vec poceli da fushare sa belim jelenom.Jedan gutljaj i bacio sam...
henrik larsson Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Il je meni iznenada sjebano culo pivskog ukusa ili su ovi vec poceli da fushare sa belim jelenom.Jedan gutljaj i bacio sam...Meni sad nekako dolazi do mozga, da nije možda ono staaaro Jagodinsko bilo na taj fazon, kiselo i gadno? Sinoć me ukus nešto opako podsetio.
kud_genijalci Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) U ove vrele dane ... Edited July 5, 2011 by kud_genijalci
ivy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dakle ja prvi put sada pijem to Jelen belo i hocu da bacim vise od pola piva i to malog 0,33mlovo je najodvratnije piće koje postoji,rame uz rame sa Tuborg-lemon i onim nesrecnim Somersbijem..sve u svemu i sve zajedno to je 1 odvratnost.
assück Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dakle ja prvi put sada pijem to Jelen belo i hocu da bacim vise od pola piva i to malog 0,33mlovo je najodvratnije piće koje postoji,rame uz rame sa Tuborg-lemon i onim nesrecnim Somersbijem..sve u svemu i sve zajedno to je 1 odvratnost.
Recommended Posts