Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Srećan i tebi, matori. Živeli :hique:
Hvala. Meni je i danas, a ne pijem nikad kada mi rođendan pada utorkom, sredom i januarom tako da ću nazdraviti ki$elom.
Posted (edited)

Ispravno! I ja ne pijem samo u drustvu ili kad sam sam. :huh:

Edited by Pera Zeka
Posted

najo se i pustio gorkog lista da radi svoj posao.

Posted

srećan vam rođendan, mladići, da još dugo poživite.u vašu čast sam solo, kod kuće, zveknu 2 dobre čaše Ballantynesa, i sad odo napolje.

Posted

Кајсијовача (tako piše), 2004. Sumadijski bluy, i ti radovi. (Al sam dobro naucio novosrpski sleng, a)

Posted
somersby_cider.jpg
Naletoh i ja na ovo sinoc u KC gradu i skroz mi je fino leglo.Zna li se kolika je cena u prodavnicama?
Posted (edited)

E bas dosao da prijavim da pijem somersby. Skroz fino.i da dodam da je kupljen u dragstoru na uglu Vlajkoviceve i Kosovske. Nemam pojma koliko kosta.

Edited by Joe D
Posted

vodu...za razliku od tome.

Posted
Naletoh i ja na ovo sinoc u KC gradu i skroz mi je fino leglo.Zna li se kolika je cena u prodavnicama?
na trafikama 110 RSD
Posted
na trafikama 110 RSD
U KC Gradu bese 210din a ortak mi rece da ima po prodavnicama pica (tacnije u onoj novoj u Makenzijevoj kod GSP skole) za 80din
Posted
UN2420.jpgZa sada najbolja kombinacija biljaka.
Posted

Odavno mi to donosi dijaspora, ovde je preskupo. Super je za stomak, stvarno.

Posted

Jedna flašica od 20ml košta 140 dinara. Pošto mi je prejako, meni ovo traje po 2-3 dana, samo malo posle jela. Podseća na one apotekarske tinkture, zato mi se sviđa.

Posted

..fukatrecusta cu, kad volem ^_^