Аврам Гојић Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) esmo rekli da ove ponemcene (pobelgijanjene, po....) ne pustamo na topic? sta je sad ovo?now pijing: Edited April 8, 2011 by Marko M. Dabovic
Parsons Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 dobro me podseti, popih i kajsiju hladjenu predvece
dig_chohano Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Moraću ovaj put da ponesem iz matice jedan jači kontigent, prošli put doneo samo dve flajke, polokala mi stoka lokalna sve. Kad god neko dolazi, javi mi da fićoke metnem u friz.
dig_chohano Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nisam ja belgos, jbt. Komotno loču ujutru u 8, uz kafu i kroasan.
dig_chohano Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jooooooj. Kruševačko generalno jebe kevu, al crno kruševačko je odvaljuje.
cmrlj Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 alkohol nije dobar za vas sok od cedjene pomorandze, sargarepe i limuna:)
ivy Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 alkohol nije dobar za vas sok od cedjene pomorandze, sargarepe i limuna:)ne vredi niko ne slusha...vishe cedjenih sokova bi bilo bolje,mada ja nemam nista protiv alkohola,naprotiv :Dnau drinking
Recommended Posts