dig_chohano Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Konzerva 0,44l je ođe oko 2 jura, staklo 0,33l oko 1,7 jura. Precenjena splačina.
assück Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 konzerva je precenjena splačina indeed. u staklu sam jednom pio i delovalo mi poput tamnog nika
assück Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 trenutno sam u postojbini, a nisam poneo zalihe. sutra će se uz derbi peći Mehmet
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Al stilizovana faca ovog što srče kahvu na pakovanju je vr :D
cmrlj Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sok od, pazite sad, kupusa, sargarepe, celera, kumkvata, limuna i pomorandze rucno cedjen. odabir je bio odredjen onim sto truli u frizideru i onim sto bi moglo da pokrije ukus onoga sto truli u frizideru. malo je ljutkast i nije toliko los koliko je zdrav.
Аврам Гојић Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Gde ima da se kupi?Ortak je pre neki dan kupio u dragstoru u Maksima Gorkog, nesto posle Juznog bulevara kad se ide prema gradu. Ne znam precizno. Veceras odem po pivdzan i vidim ga u lokalnoj seoskoj trafici u Mirijevu...pitam zenu oce li ga biti vazda, kaze da, Karlsberg to resio da prodaje a ide odlicno. Cenim da ce ga ubrzo biti svuda.
pacey defender Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ima ga i ovde kod mene u zabiti na miljakovcu, pored peglane i kafane anita, tako da ga definitivno ima u širokoj ponudi.
Recommended Posts