maheem Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Sad podriguješ do jaja, dijafragma ti se trese, i pije ti se još vopsa.Kao i meni, bez prva dva :(meni se uvek pije pivo :( primetio sam da sam zamrzeo pivo zbog piva u limenkama! povratak staklu i samo staklu!nastavio tokom večeri sa 0.33 i krilcima u medu, blukom, sangriji, biberom...+ mladi krompirići i perfektna zelena salata i mladi luk u pavlaci
henrik larsson Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Je l se plaća kaucija za tu malu pivad? Pazi kad nemam pojma.
Frank Pembleton Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 efs drft+10Žestoko potcenjeno pivo kod domaćih marketing magova, njemu ne treba neeeeviđena reklamna kampanja , a možda je tako i bolje možda je to obrnuto prporcionalno kvalitetu
dig_chohano Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Žestoko potcenjeno pivo kod domaćih marketing magovaKad kažeš magova, misliš prepisivača:Jelen pivo. Muškarci znaju zašto.Nau šljeming: Baš Jupiler. Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel štedim za neki bolji momenat.
Lancia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel štedim za neki bolji momenat.cek da zapisem ovo. neces ti mene...
dig_chohano Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Prvo izguglaj pa vidi dal će ti se dopasti, prilično je specifično.
renne Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ispio flašu Prosecco-a uz jagode dok si rek'o Arsenal-Blackburn
Amelija Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jupiler.Meni Jupiler malko dosadan.Nego je nezgodno što mi je nestao sav Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel, a nemam pojma kako da dođem do novih zaliha Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippela, a imam i čaše specijalne za Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel koje sada stoje jadne prazne bez Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippela :(
dig_chohano Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ma, Maes, Jupiler, Amstel, Bitburger, Carlsberg, isti kurac, jednostavno hladni tekući pratilac neke 'rane.
Frank Pembleton Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Popio Leffe tamno iz maxija u TC neka akcija smanjili cenu...Video tamo ginisa kosta 223 din :isuse:
Recommended Posts