Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Sad podriguješ do jaja, dijafragma ti se trese, i pije ti se još vopsa.Kao i meni, bez prva dva :(
meni se uvek pije pivo :( primetio sam da sam zamrzeo pivo zbog piva u limenkama! povratak staklu i samo staklu!nastavio tokom večeri sa 0.3310.jpg i krilcima u medu, blukom, sangriji, biberom...+ mladi krompirići i perfektna zelena salata i mladi luk u pavlaci :wub:
Posted

Je l se plaća kaucija za tu malu pivad? Pazi kad nemam pojma.

Posted
efs drft
+10Žestoko potcenjeno pivo kod domaćih marketing magova, njemu ne treba neeeeviđena reklamna kampanja , a možda je tako i bolje možda je to obrnuto prporcionalno kvalitetu :unsure:
Posted
Žestoko potcenjeno pivo kod domaćih marketing magova
Kad kažeš magova, misliš prepisivača:20100120_01.jpgJelen pivo. Muškarci znaju zašto.Nau šljeming: Baš Jupiler. Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel štedim za neki bolji momenat.
Posted
Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel štedim za neki bolji momenat.
cek da zapisem ovo. neces ti mene...
Posted

Prvo izguglaj pa vidi dal će ti se dopasti, prilično je specifično.

Posted

Ispio flašu Prosecco-a uz jagode dok si rek'o Arsenal-Blackburn

Posted
Jupiler.
Meni Jupiler malko dosadan.Nego je nezgodno što mi je nestao sav Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel, a nemam pojma kako da dođem do novih zaliha Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippela, a imam i čaše specijalne za Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippel koje sada stoje jadne prazne bez Belgien Bruinn Superbenedictine Special Extra Stout Weisslasger Trippela :(
Posted

Ma, Maes, Jupiler, Amstel, Bitburger, Carlsberg, isti kurac, jednostavno hladni tekući pratilac neke 'rane.

Posted

Popio Leffe tamno iz maxija u TC neka akcija smanjili cenu...Video tamo ginisa kosta 223 din :isuse: :isuse: :isuse:

Posted
Video tamo ginisa kosta 223 din :isuse: :isuse: :isuse:
:cry: