dig_chohano Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Probaj da dobačiš vamo do komšiluka, kruška ubojica u ladnim čokanjčićima.
Parsons Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 u nesto blizem komsiluku bi te mogla sacekati kajsija.ukoliko prezivim sve ove bozicne proslavedanas jos jedna, neustadt cuvee...
Pixie Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Pu erh. Samo nije mi baš jasno kako nešto što miriše na zemlju i izgleda kao mulj može da izaziva ovako prijatne gustatorne senzacije. I'm troubled.
banatjanin Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 nakon sto sam satro sve rezerve pristojnog pjenusca u kuci, naceo bocu penusavog Emporia... domeceg, nechegajebote, i ovako pjanom, koja ogavnost, gazirana, u boci... bljak, ne pomazu ni 4 kocke leda..
MayDay Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 celo vece pila chaj i takva buljila u dvadesetak odvratno pijanih ljudi. :D
MarlaSinger Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) Lažu trgovci, oca im jebem. Sure blame it on others , kad ne znas da kupis pice :D Edited January 8, 2011 by MarlaSinger
MarlaSinger Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A ti bi da se družiš, retke, a? To mogu ja tebe da pitam posto mi se uvek prvi kacis, jos od kad sam dosla na ppp.
Recommended Posts