December 12, 201014 yr Casiljer del diablo...to je vino iz đavoljeg podruma. legenda glasi da su seljaci krali vino iz tog podruma, a onda je gazda napravio prozorče u obliku đavola i stavio iza nešto da svetli pa je na zidu lelujala đavolova senka. i posle seljaci više nisu krali vino jer su se plašili :D
December 12, 201014 yr to je vino iz đavoljeg podruma. legenda glasi da su seljaci krali vino iz tog podruma, a onda je gazda napravio prozorče u obliku đavola i stavio iza nešto da svetli pa je na zidu lelujala đavolova senka. i posle seljaci više nisu krali vino jer su se plašili :D Svakog ti djavola znas zivce
December 12, 201014 yr to je vino iz đavoljeg podruma. legenda glasi da su seljaci krali vino iz tog podruma, a onda je gazda napravio prozorče u obliku đavola i stavio iza nešto da svetli pa je na zidu lelujala đavolova senka. i posle seljaci više nisu krali vino jer su se plašili :DPfff to je lako. Nego ajde ti meni nesto reci o kupastom Rubinovom vinu!
December 12, 201014 yr Svakog ti djavola znas zivce slučajno sam bila tamo :)Pfff to je lako. Nego ajde ti meni nesto reci o kupastom Rubinovom vinu!e u taj rubin je zaista đavo umešao prste :lol:edit: inače pijem kafu bez kofeina <_< Edited December 12, 201014 yr by slepa živana
December 14, 201014 yr Gde (i u čemu- staklo, plastika) da čuvam domaće vino koje sam dobila na poklon do prosleđivanja nekom vinopiji? U frižider, pored radijatora, na sobnoj temperaturi? Koliko mu treba da se pokvari?