Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Casiljer del diablo...
to je vino iz đavoljeg podruma. legenda glasi da su seljaci krali vino iz tog podruma, a onda je gazda napravio prozorče u obliku đavola i stavio iza nešto da svetli pa je na zidu lelujala đavolova senka. i posle seljaci više nisu krali vino jer su se plašili :D
Posted
to je vino iz đavoljeg podruma. legenda glasi da su seljaci krali vino iz tog podruma, a onda je gazda napravio prozorče u obliku đavola i stavio iza nešto da svetli pa je na zidu lelujala đavolova senka. i posle seljaci više nisu krali vino jer su se plašili :D
Svakog ti djavola znas zivce :Hail::lol:
Posted
Pfff to je lako. Nego ajde ti meni nesto reci o kupastom Rubinovom vinu!
Posted (edited)
Svakog ti djavola znas zivce :Hail::lol:
slučajno sam bila tamo :)
Pfff to je lako. Nego ajde ti meni nesto reci o kupastom Rubinovom vinu!
e u taj rubin je zaista đavo umešao prste :lol:edit: inače pijem kafu bez kofeina <_< Edited by slepa živana
Posted

Dunja, odlična, otišlo od jutros više od pola litre

Posted

Borba protiv skočopizda: marokanski čaj i domaća kruška iz čokanjčeta.

Posted

Gde (i u čemu- staklo, plastika) da čuvam domaće vino koje sam dobila na poklon do prosleđivanja nekom vinopiji? U frižider, pored radijatora, na sobnoj temperaturi? Koliko mu treba da se pokvari?

Posted

Dobar, ali pre jedno 20 godina je bio mnogo bolji.