Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Stomak mi se nešto buni pa mi prijapfefferminz_big-140575-1-2.jpgZaista blaga biljka....

Posted
Joj, meni je taj Asahi jeziv. Kao da sam uzeo neko kršteno pivo i onda od njega bevandu pravio. Ako ikad budem imao izbor Asahi vs. kišnica, eto mene ispred zgrade, blenem u nebo otvorenuh usta.
ja sam bila fina a i nisam se setila kisnice :)da li sam bila gladna, zedna, umorna, tek taj prvi gutljaj je legao savrseno a kasnije je bilo sve kishnichavije i kishnicavije, priznajem
Posted (edited)
Caffetin%20SC%20tabul%20x%2010%20Apteka%20Erudita.jpg
Ha, na nekom kineskom forumu ovo bi stajalo na threadu "now eating", a na engleskom "now taking". Dobro, idem sad da take nešto malo, šareno. :isuse: Edited by bus
Posted
Ha, na nekom kineskom forumu ovo bi stajalo na threadu "now eating", a na engleskom "now taking". Dobro, idem sad da take nešto malo, šareno. :isuse:
jbt, ništa gore od profesionalne deformacije.Nego, jel ti imaš običaj da uzimaš tabletice, koliko često tokom nedelje, možeš li voljno da prekineš i da li ti utiču na socijalne odnose?Takođe, kakva ti je konzistencija stolice.
Posted
:lolol:

dasvaki danne mogu, moralo bi postepeno pod nadzorom doktorakoje socijalne odnoseni tvrda ni meka, baš potaman, ko u zmaja

Posted

Upravo saštrikan smoothie od malina, jagoda i banana.

Posted

Невољно и ненамерно, ракију. Стајала у флаши за минералну воду, срећом нисам пуно усула и срећом нисам пуно потегла из чаше. Не волим ни минералну, него ми низак притисак, а чула сам недавно да то као помаже...саћу да видим хоће ли раџа нешто помоћи.

Posted

Uzo i Jelen, u ogromnim količinama, lepo ide kombinacija

Posted
Невољно и ненамерно, ракију. Стајала у флаши за минералну воду, срећом нисам пуно усула и срећом нисам пуно потегла из чаше. Не волим ни минералну, него ми низак притисак, а чула сам недавно да то као помаже...саћу да видим хоће ли раџа нешто помоћи.
Radza i slanina za pritisak idealni...
Posted

Rakiju, poslednju koju je otac ispekao, uvatilo me tako....

Posted

Montepulciano D'Abruzzo. Smrt zimi.

Posted

beherovka, beherovka tonik, kampari beherovka tonik, kampari tonik, beherovka tonik.... jer preživljavanje nije karijera.

Posted

Casiljer del diablo a kad je otisla prva flasa toga onda sam presao na neko rubinovo crno vino sto ga pakuju u neke izduzene kupaste flase.