bus Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Šta mu ja znam. Latte je, ali volim da mu nakačim veliku kapućino penetinu od gore. Kontroverzno piće. Al dobro ukusuje. ^_^
cmrlj Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jutros u kofi&drim javna licnost, politici analiticar mladjih godina, narucuje svoju kafu: malu moku bez kofeina sa sojinim mlekom bez slaga, molim
Frank Pembleton Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jutros u kofi&drim javna licnost, politici analiticar mladjih godina, narucuje svoju kafu: malu moku bez kofeina sa sojinim mlekom bez slaga, molim Auuuu sodoma&gomora mada me ljuti da ovo uopste neko drzi u ponudi...
BigLebowsky Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ...pikovo sam samo dva koja vise neam i sad moram da spavam...uzas...
beeva Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 pijem pivo nektar..a sve me ruka vukla ka rumu ali ispadoh zdapi i produzih..
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pijem bambus od bezveznog crvenog vina. Popravlja i vino i pepsi max...
Аврам Гојић Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 e ako ti mozes da pijes bambus, onda mogu i 1 ja. svi me gledaju kao odurnu seljacinu kad to radim, ali sta cu kad volim.
Indy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Mene mogu da gledaju kao samog odurnog, pošto ja uvek naglasim da sam staaaaari beeeeograđanin. -_- (Što i tebi savetujem, hehe).Ma, greota da bacim toliki alkohol.
Recommended Posts