Sestre Bronte Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Špricer, pola kisela, pola sok od jabuke.
assück Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 sad si me podsetio da imam flajku ovogate cu se shodno tome i ponasati
Milogled Bluff Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 sad si me podsetio da imam flajku ovogate cu se shodno tome i ponasati Ako nekim cudom nisi sve iskapio, jel mogu da ti budem najbolji prijatelj, ono, da se druzimo, da me pozoves nekad veceras na pice i tako...
banecare1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 sake posle duzeg vremena. nesto mi nije leglo te sam presao na pivo (kirin). to je bilo uz klopu, sada uzivam u viskiju, treniram pusenje cigara i razmisljam to party and face the beast in the morning (wife) or to zzzzzzzzzzz and have a nice family branch tomorrow...
Frank Pembleton Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Leffe Brune...dve flajke da me fino oraspolozi...
pacey defender Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 (edited) inače ne volem pića sa više od 15% alkohola. ali ovo je neka druga priča.... Edited September 18, 2010 by pacey defender
banatjanin Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 najbolju kafu u mom selu;kako, zaboga, kafa u kartonskoj casi moze da bude dobra?
papapavle Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kako, zaboga, kafa u kartonskoj casi moze da bude dobra?Prvi utisak obično vara - smeo bih da se kladim da je Hippie dovoljno u trendu da ustvari fura ovo:
zorglub Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 inače ne volem pića sa više od 15% alkohola. ali ovo je neka druga priča....Usporedi sa ovdašnjom ponudom...
Hippie Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Prvi utisak obično vara - smeo bih da se kladim da je Hippie dovoljno u trendu da ustvari fura ovo:ono je bila kafa za poneti, u papirnoj casi..... kad ne zurim i kad sam s drustvom, sednemo i pijemo iz keramickih solja.....inace kafu retko pijem, na poso svako jutro nosim zeleni caj u ovome;
pacey defender Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Usporedi sa ovdašnjom ponudom...ne razumem? inače, now drinkin'
Recommended Posts