August 16, 201014 yr Kad pricamo vec o pivima okrenuo sam onaj podrum pica sto je valjao Duvel. Javio se CG nagalasak i rekao "Nema trenutno ali bice. Ne znam kada jer pravo da ti kazem to nabavlja neki covek ispod ruke"
August 16, 201014 yr sommersby apple cider. Strašno koliko je dobra stvar, baš za žegu.Jel vid'o neko to ovde kod nas ?
August 16, 201014 yr @pavllle: posle OFK-Galata smo svratili do njih na Duvel i nije ga bilo, prodavacica je rekla da ga nema i da ga nece biti bar 2 nedelje.
August 16, 201014 yr tamno niksicko je odlicno za kuvanje.tako nekako...impresivno je kako jedna zemlja, koja sebe drzi za pivopijsku, ima tako bedan izbor piva.posle 3 nedelje zege u Srbiji, shpricer je bio mnogo bolje resenje nego pivo, posto je izbor vina u Srbiji za svaku pohvalu.Now drinking - postavlja se uvek isto pitanje - sta piti sa thai hranom?pivo?da, ali moze li neko dobro vino a da ga ljutina ne unakazi na nepcima?savet strucnjaka sam poslusala.belo ali da bude mineralno jednostavno, rizlingili kombinacija Chardonnay, Sauvignon i Riesling zemlja - Austrija
August 16, 201014 yr @pavllle: posle OFK-Galata smo svratili do njih na Duvel i nije ga bilo, prodavacica je rekla da ga nema i da ga nece biti bar 2 nedelje.Ceka se da ispadne sa kamiona :D Koliko je Pauliner u maratoncu?
August 16, 201014 yr sommersby apple cider. Strašno koliko je dobra stvar, baš za žegu.Jel vid'o neko to ovde kod nas ?pravi jedan shkot u sremskim karlovcima.
August 17, 201014 yr sommersby apple cider. Strašno koliko je dobra stvar, baš za žegu.Jel vid'o neko to ovde kod nas ?Ima u Interexu raznih cidera.
August 17, 201014 yr Svaki tuborg koji košta neke razumne pare je apatinski. Tj. svaki tuborg je jelen. probaj becks iz chelareva
August 28, 201014 yr pravi jedan shkot u sremskim karlovcima.evo i da potkrepim pričuhttp://www.youtube.com/watch?v=iMtgfc59A6c
August 28, 201014 yr uz neku savrsenu teletinu otvorila flasu iz ovog kraja: i sad moram sama celu da popijem posto ujutru krecemo za bgs....muka i chemer :)
September 8, 201014 yr jutros poranio, poslove razne obavio i sad 'ladnu lozu lusticku natocio. ziveli! Edited September 8, 201014 yr by najgori