*edited by mod Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Kad pricamo vec o pivima okrenuo sam onaj podrum pica sto je valjao Duvel. Javio se CG nagalasak i rekao "Nema trenutno ali bice. Ne znam kada jer pravo da ti kazem to nabavlja neki covek ispod ruke"
Alphons Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 sommersby apple cider. Strašno koliko je dobra stvar, baš za žegu.Jel vid'o neko to ovde kod nas ?
assück Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 @pavllle: posle OFK-Galata smo svratili do njih na Duvel i nije ga bilo, prodavacica je rekla da ga nema i da ga nece biti bar 2 nedelje.
msmodesty Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 tamno niksicko je odlicno za kuvanje.tako nekako...impresivno je kako jedna zemlja, koja sebe drzi za pivopijsku, ima tako bedan izbor piva.posle 3 nedelje zege u Srbiji, shpricer je bio mnogo bolje resenje nego pivo, posto je izbor vina u Srbiji za svaku pohvalu.Now drinking - postavlja se uvek isto pitanje - sta piti sa thai hranom?pivo?da, ali moze li neko dobro vino a da ga ljutina ne unakazi na nepcima?savet strucnjaka sam poslusala.belo ali da bude mineralno jednostavno, rizlingili kombinacija Chardonnay, Sauvignon i Riesling zemlja - Austrija
*edited by mod Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 @pavllle: posle OFK-Galata smo svratili do njih na Duvel i nije ga bilo, prodavacica je rekla da ga nema i da ga nece biti bar 2 nedelje.Ceka se da ispadne sa kamiona :D Koliko je Pauliner u maratoncu?
assück Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nemoj me drzati za rec, mislim da je oko 125 kintavosa, 0.5 konza.
nisam ja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 sommersby apple cider. Strašno koliko je dobra stvar, baš za žegu.Jel vid'o neko to ovde kod nas ?pravi jedan shkot u sremskim karlovcima.
renne Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 sommersby apple cider. Strašno koliko je dobra stvar, baš za žegu.Jel vid'o neko to ovde kod nas ?Ima u Interexu raznih cidera.
maheem Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Svaki tuborg koji košta neke razumne pare je apatinski. Tj. svaki tuborg je jelen. probaj becks iz chelareva
nisam ja Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 pravi jedan shkot u sremskim karlovcima.evo i da potkrepim pričuhttp://www.youtube.com/watch?v=iMtgfc59A6c
msmodesty Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 uz neku savrsenu teletinu otvorila flasu iz ovog kraja: i sad moram sama celu da popijem posto ujutru krecemo za bgs....muka i chemer :)
najgori Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 (edited) jutros poranio, poslove razne obavio i sad 'ladnu lozu lusticku natocio. ziveli! Edited September 8, 2010 by najgori
Recommended Posts