Parsons Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ja mrzim pivo, al ga uvek imam za goste... bas sam skoro po preporuci kupila Warsteiner premium dunkeldobro me podseti da uzmem warsteiner iz frizidera.nadam se da nece da mi napravi evrigo u stomaku posle sladoleda
Aće Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 (edited) ljudi, pa ovo nije tako loseWatermelon Waterrecepat Edited July 28, 2010 by garoviks
belch Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 deluje dilišs, probavam sutra!NDdoneo mi drugar iz poljskeništa posebno, malo mi kiselo. ili nisam dovoljno žedna.
najgori Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 loza, domaca, nehladjena, odlicna. rakiju ponekad hlade da bi joj sakrili mane, ali ova je bez greske.nirvana.
henrik larsson Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Vas dvojica mora da ste iz NS.Mene čeka određena količina nikšića u fridžu, ali sam greškom eksirao kilo dojajnog Nexta od crvenog grejpa posle nekog mini hasa, pa se malo otromboljio i uhvatila me gorušica (nemam običaj da pijem sokove). Valjda će se srediti uskoro, pa da može da se vadi konzerva.
maheem Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Vas dvojica mora da ste iz NS.Mene čeka određena količina nikšića u fridžu, ali sam greškom eksirao kilo dojajnog Nexta od crvenog grejpa posle nekog mini hasa, pa se malo otromboljio i uhvatila me gorušica (nemam običaj da pijem sokove). Valjda će se srediti uskoro, pa da može da se vadi konzerva.ajde do nsa budi +1
henrik larsson Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Prvog desetog sigurno, obećao sam Spasketu flašu rakije. Dotle možda, al ne pijem vinjak uz vops.
Recommended Posts