Pontijak Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 da, adekvatno...to me podseti da napravim led, mogao bih i do Zvezdare da naberem nanu za mojitomogao bi i da zoves u goste kada naberes nanu
HAL 9000 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 uzo sa otoka lezbosa, 46% alkohola. lelemajko :oda nije bilo vishe leda neg pica, lupetala bi ko velja ilic na piku karijere i onda na onoj drugoj temi pises da ides d'umres....cccccc. ja se, brizna, jos nasekirala cerez tebe. e bar da si zvala na tih 46% pa bracki da podelimo (2x23 ) i bog da nas vidi (a moz naidje i neki zgodni popa)
halloween Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Upravo dokusuravam preporučenu dnevnu dozu (3x 30 ml, kad se razblaži u česmovači dođe blizu litar). Najbolje paše kad sa 32°C uđem u kuću, taman kiselo- slatko koliko treba, bez dodavanja šećera.
Frank Pembleton Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Za vreme tekme sabio 8 flasa cuborga....nema nista bez piva kad gledas nasu repku a jos onaj debil komentarise...
renne Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Mi smo juče popili pola oca, otišla cela flaša Žolte, pola flaše dunje(otišla bi i cela da smo imali toliko), skoro dve gajbe piva.
beeva Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Skuvao sam kantu zelenog caja i ohladio. Ima da propisam boga oca.
henrik larsson Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Tastovača. Gutljaj u ustima evocira zvuk prelamanja talasa o morske hridi ili mokrenja pod pritiskom napuhnute bešike. Kako god, asocijacija na životne radosti ispraćena epifanijskim ukusom do poslednje kapi.
henrik larsson Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ništa, kapiram da ćeš do 21.12.2012. uspeti da mi vratiš roštilj, eto prilike da se polomimo.
henrik larsson Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Pogrešno si me razumeo, roštilj mi baš i nije neophodan, ali lomljava je nekako srcu prirasla.
Matilda Ivancic Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 u ono pivo s povecanim sadrzajem alkohola usuo nesto prelivnog sirupa s ukusom mente. fino letnje osvezenje.
Matilda Ivancic Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 bog tebi pomogo. dade mi ideju. ja cu sebi ovim da ulepsam dan.
Recommended Posts