Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
posto placate te vincuge diljem Srbije?
kako koje. solidna vina počinju uglavnom od 5-6 evra, dok je fensi staf i poneko zaista dobro vino oko 10. smeće košta i više.
Posted

ločem neki jadni barbaresco za 9,5 evra. tako mi i treba kad se stiskam. <_<

Posted
Grolsch_Large.jpg473 mililitra nektara posle ručka. Još par hiljada mililitara se hladi u frižideru... Volim svoj život.
Posted

mrzim te. u to ime, upravo sam otvorio Grom pivo.

Posted (edited)
mrzim te. u to ime, upravo sam otvorio Grom pivo.
des`, kolega! :lol: zasad odolevam udarcima groma ^_^edit: izgleda da ipak lagano posustajem... Edited by Cruella De Ville
Posted
de kupujete taj grom, ebo vas zevs
kad ga nadjem u obliznjem `swiss lionu`, navucem zalihu. imaju samo litarske flase <_< :s_w: [ :naughty: ]
Posted
kad ga nadjem u obliznjem `swiss lionu`, navucem zalihu. imaju samo litarske flase <_< :s_w: [ :naughty: ]
litarske staklene? :blink:
Posted (edited)
litarske staklene? :blink:
ma, plastika bre, to mu je jedina mana <_<edit: zrela sam za druzenje s alkosima s pijace :unsure::ph34r::lol: Edited by Cruella De Ville
Posted
ma, plastika bre, to mu je jedina mana <_<edit: zrela sam za druzenje s alkosima s pijace :unsure::ph34r::lol:
mnjah. pivo u plastici je blasfemija -_-
Posted (edited)
mnjah. pivo u plastici je blasfemija -_-
nacelno se slazem, ali posle odredjene kolicine ne smeta -_-edit:@grunf:ima li ga uopste u staklenim flasama? Edited by Cruella De Ville
Posted

Ima u limenkama od pokile, videh u Immo centru danas.

Posted
Ima u limenkama od pokile, videh u Immo centru danas.
hm, to je vec bolje, istrazicu slucaj cim predjem reku i zaputim se ubas taj kraj, sto ce biti najranije sredinom decembra. pretpostavljam da je rec o "idei", pa cu sutra pproveriti i u ovoj ovde maloj.hvala, dig :)
Posted

to već može :) šta je sad immo centar, nemamo ništa od tih vaših bgd radnji.imal to u rodicu, merkatoru, maxiju?