Musharaf Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 posto placate te vincuge diljem Srbije?kako koje. solidna vina počinju uglavnom od 5-6 evra, dok je fensi staf i poneko zaista dobro vino oko 10. smeće košta i više.
Musharaf Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ločem neki jadni barbaresco za 9,5 evra. tako mi i treba kad se stiskam. <_<
dig_chohano Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 473 mililitra nektara posle ručka. Još par hiljada mililitara se hladi u frižideru... Volim svoj život.
Grunf Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 mrzim te. u to ime, upravo sam otvorio Grom pivo.
Cruella De Ville Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) mrzim te. u to ime, upravo sam otvorio Grom pivo.des`, kolega! zasad odolevam udarcima groma ^_^edit: izgleda da ipak lagano posustajem... Edited November 8, 2007 by Cruella De Ville
Cruella De Ville Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 de kupujete taj grom, ebo vas zevskad ga nadjem u obliznjem `swiss lionu`, navucem zalihu. imaju samo litarske flase <_< [ ]
Gonzo Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 kad ga nadjem u obliznjem `swiss lionu`, navucem zalihu. imaju samo litarske flase <_< [ ]litarske staklene?
Cruella De Ville Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) litarske staklene? ma, plastika bre, to mu je jedina mana <_<edit: zrela sam za druzenje s alkosima s pijace Edited November 8, 2007 by Cruella De Ville
Gonzo Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 ma, plastika bre, to mu je jedina mana <_<edit: zrela sam za druzenje s alkosima s pijace mnjah. pivo u plastici je blasfemija -_-
Cruella De Ville Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 (edited) mnjah. pivo u plastici je blasfemija -_-nacelno se slazem, ali posle odredjene kolicine ne smeta -_-edit:@grunf:ima li ga uopste u staklenim flasama? Edited November 8, 2007 by Cruella De Ville
dig_chohano Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ima u limenkama od pokile, videh u Immo centru danas.
Cruella De Ville Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ima u limenkama od pokile, videh u Immo centru danas.hm, to je vec bolje, istrazicu slucaj cim predjem reku i zaputim se ubas taj kraj, sto ce biti najranije sredinom decembra. pretpostavljam da je rec o "idei", pa cu sutra pproveriti i u ovoj ovde maloj.hvala, dig :)
Gonzo Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 to već može :) šta je sad immo centar, nemamo ništa od tih vaših bgd radnji.imal to u rodicu, merkatoru, maxiju?
Recommended Posts