Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

U cetvrtak sam pio ovo: lagavulin16-20cl.jpg Totalno sam se odusevio. Prekjuce sam za iste pare uzeo ovo: caol-ila-20cl.jpg Uopste mi se nije svideo. Nego, zna li neko za neki dobar single malt... preferably nesto slicno ovom lagavulin-u ili laphroaig-u?

Posted

U naivan si ti...Ovaj prvi je i mene "osvezio" jednom bas sam dreknuo posle gutljaja...Drugi nisam probao, sta ti je smetalo?Predlog...talisker1993.jpgVerovatno malo previse "karaktera" ali takvi su single maltovi...E a ova dva su mi stalni drugariLaphroaig-10-CSA.jpgGlenfiddich-NAS1.jpgNravno imaju brdo izdanja neka sam i probao ali i te "osnovne varijante " su sasvim kvalitetne...Cak mi se Glenfiddich 18yo Ancient Reserve manje svideo...

Posted

Hvala na predlogu... :) Caol ila je... sta znam, imao je manjak "karaktera", rekao bih. Nije bio bas "smoky" kao Lagavulin ili Laphroaig. Dva dana posle Lagavulina mi bas nije legao. Tvoja 2 drugara su super (meni je laphroaig bolji, doduse)ali ja sam hteo da probam nesto novo. Po razumnoj ceni, svakako. Ne neki royal salute ili slicno.

Posted

nestea - šumsko voće i brusnica

Posted
nestea - šumsko voće i brusnica
Ne mislim da te "poklapam" ali imam jedno pitanje ako neko zna konkretno....U zadnjih par meseci ko god me vidi sa flašicom nekog ice-tea proizvoda onako u_poverenju mi kaze:Nemoj to da pijes sjebaćeš jetru...E sad mene zanima jel to ima nekog osnova, sem price da je sva ta industrija sokova u stvari teška hemija, i to mi je poznato , nego konkretno za ovu vrstu proizvoda?
Posted (edited)

45734623.jpgon theicecubesv.jpg

Edited by assück
Posted

45734623.jpgon theicecubesv.jpg

U zdravlje!!
Posted

to mora da je do jaja.sinoc sam cirkao jabuka+dunja radzu. malo preslatka za moj ukus, ali ok.

Posted

Evo da pratim...JD SB...Fino me otvori pred rucak...

jack-daniels-single-barrel-07-l-large.jpg

Posted
Ne mislim da te "poklapam" ali imam jedno pitanje ako neko zna konkretno....U zadnjih par meseci ko god me vidi sa flašicom nekog ice-tea proizvoda onako u_poverenju mi kaze:Nemoj to da pijes sjebaćeš jetru...E sad mene zanima jel to ima nekog osnova, sem price da je sva ta industrija sokova u stvari teška hemija, i to mi je poznato , nego konkretno za ovu vrstu proizvoda?
da se razumemo.. chak i kad na sokicima pise 100% prirodno u to ne verujem tako da i nisam merodavna.to bi trebalo da se proveri u kontroli kvaliteta prehrambenih proizvoda.
  • 2 weeks later...
Posted

ostala kod kuce sama kako bih prevodila nesto i evo vec drugi spricer, nijedna strana.

• 2 weeks later...
Posted

PAN pivo, stigao novi kontigent