assück Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 zavestat cu ostataka svojih zemnih i preduhitriti te u tvojim podlim namjerama
msmodesty Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 posalji deder dva i po kovcega da i mi probamoi dalje trazim najbolji nacin da prevezem pivo, sherpe, kobasice i sir odavde u Srbijui sa prevozom ce da me izadje jeftinije.BTW pita moj mesar Hans ima li koga ko bi mu bio vodic za pecanje po Srbiji a on bi pravio kobasice i patee za dzabe. A moze i pivo da ponese :)
assück Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 i dalje trazim najbolji nacin da prevezem pivo, sherpe, kobasice i sir odavde u Srbijui sa prevozom ce da me izadje jeftinije.BTW pita moj mesar Hans ima li koga ko bi mu bio vodic za pecanje po Srbiji a on bi pravio kobasice i patee za dzabe. A moze i pivo da ponese :)sipas pivo, sir i kobaje u serpe? znao sam da ce mi pecanje zatrebati jednom u zivotu
henrik larsson Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 BTW pita moj mesar Hans ima li koga ko bi mu bio vodic za pecanje po Srbiji a on bi pravio kobasice i patee za dzabe. A moze i pivo da ponese :)E, a je l ima još neki hobi ili interesovanja? Ajde ajde ajde, mora da ga još nešto zanima
msmodesty Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 (edited) sipas pivo, sir i kobaje u serpe? znao sam da ce mi pecanje zatrebati jednom u zivotu E, a je l ima još neki hobi ili interesovanja? Ajde ajde ajde, mora da ga još nešto zanima ma vi se salite ali ja stvarno imam jednu "gurmansku diviziju"™ koja bi rado dosla da pokaze sta zna.ne salim se ni malo.mesar, sirdzija, piljarica ...ako nadjemo nacin da napravimo "gurmanske dane Luxemburga u Srbiji" bolje da pocnete da se spremate sada :) Edited April 14, 2010 by msmodesty
henrik larsson Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ne šalim se ni ja, ja sam stvarno spreman da im se nađem oko čega god treba u zamenu za kulinarske usluge :)
C žeton Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 (edited) Nekakav soja njakvi:Miriše na kari i soja sos, takav i ukus al sladunjav, 35%, nije prejako. Možda treba da se sipa na klopu a ne da se pije... :mellow:Drugarica došla iz Pekinga, naoružana gomilom ovih pljoski (bjulet pruf ), prodali joj foru neki ameri, koji su pili galone.Kako se ovo zove i šta je uopšte? Zna li ko? Banecare? Gazzo? Da nema u bloku kod kineza? Edited April 22, 2010 by C žeton
Čutura Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 BTW pita moj mesar Hans ima li koga ko bi mu bio vodic za pecanje po Srbiji a on bi pravio kobasice i patee za dzabe. A moze i pivo da ponese :)Slabo ce on ovde da se napeca, na nekm komercijalnom ribnjaku eventualno.
msmodesty Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 (edited) penushac, cremant Edited April 23, 2010 by msmodesty
msmodesty Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 neka je velika flasa/slika. vredi a ne mogu da sacekam harmoniju sa iberico prasetinom koja mi je u rerni i da, sve su pogodili: The wine has a deep garnet red color. It is fruity on the nose with strong aromas of cassis, plums and a touch of violets. The tannic structure is ample and well rounded, which assures good aging potential. It is recommended with game, grilled and rich foods.
Frank Pembleton Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Bio u Sr.Karlovcima i sad pijem Bermet crveni i kuglof mmmmm
Recommended Posts