yolo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 u pravu je miralem skroz....:sljive orasi i smokve su na stoluu rukama drzis hladnu koka kolulepo badnje vece, ne dolaze gostitrazi od zene ribu, veceras se posti
Čutura Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jutarnji komple' kafa turska, pelinkovac Badel i ladan Prolom
yolo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jutarnji komple' kafa turska, pelinkovac Badel i ladan Prolomkaki ti je to neki novi komplet, nekad se znalo - dupli vinjak, mala kisela, turska kafa
MayDay Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sta nekad?u srpskim public utilitiy companies i po univerzitetima to je i dalje tako.nama curicama donesu ratluk mesto vinjaka.tanjiri i soljice su beli sa plavom crtom, a casice su ona burencad.
Frank Pembleton Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kaki ti je to neki novi komplet, nekad se znalo - dupli vinjak, mala kisela, turska kafaUh toga sam se nagledao sedeci sa caletom u Grmecu nekad davno..Ali cale se nije dao...njegova verzija:dupla lozavoda nix ("sta ce mi voda necu se umivam")turska kafa...a i njemu je jutro malo pomereno bilo par sati unapred
Alphons Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pa da, nije Coca Cola Zero :Dnow drinking, Lipton Ice Tea, Zeleni Čaj. koliko im je zeleni odličan, toliko su ostali bljak.
Quizmaster Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 (edited) Izvrstan i plemenit... O, gazdo lokalne radnje, hvala ti! Edited January 8, 2010 by Quizmaster
Čutura Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 kaki ti je to neki novi komplet, nekad se znalo - dupli vinjak, mala kisela, turska kafaVarijacija na temu, sa Rubinshtajnom se ne druzim u poslednje vreme, a prolom umesto kisele zato sto je zdraviji
henrik larsson Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tastovača. Jbg, kako se uhvatim za đitru, tako dođe i potreba za dopinzima <_< Nejak čovek ne može da svira.
Razzmatazz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pored već standardne Oranžine Indijanca uzeli nekoliko Švepesa lokalnih kojih nema ovde kod nas u Alemanji:Ovaj prvi Pêches oduševio koliko je dobar.Od drugog sam se nadao podsećanju na Traubisodu, ali trt. Dobar je, ali jak - kad bi se dodao neki alkohol, ispao bi dobar long dring.Ovaj treći srednja žalost.
yolo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jel to prvo nekakav light ili mi se prividja, obnevidelom od slave (as in pravoslavlje - sarma, pecenje)?i jel ima uopste sveps kao light ili to samo nema ovde u srbijicu?
Razzmatazz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jel to prvo nekakav light ili mi se prividja, obnevidelom od slave (as in pravoslavlje - sarma, pecenje)?i jel ima uopste sveps kao light ili to samo nema ovde u srbijicu?Jes lajt. Ima sve lajt, osim tonik watera i đinđer ejla.
Recommended Posts