May 17, 20204 yr ima po 2120 na ediskontu https://www.ediskont.rs/srpski/proizvod/kraljica-zaric-0.7l-2225
May 31, 20204 yr popio Kraljicu sad imam Levachku sljivovicu, dobra. Edited May 31, 20204 yr by 3opge
June 16, 20204 yr Kod mene nema ni alkohola ni sokova, u frizideru imam samo flasiranu vodu i Red Bull bez secera, a osim toga, naravno najvise pijem proteine
June 16, 20204 yr Now drinking pre četrdeset godina, podsetile me ove ruže iznad. Baka je pravila sok od ruža, a djeda je na flaše lepio etikete "Domaće bezalkoholno piće - Ništa". I tako, čim gost na pitanje šta pije odgovori "ništa", vickasti djeda je skakao po flašu, a ja iznova i iznova oduševljeno gledao najbolji skeč svih vremena.
June 19, 20204 yr U spomen Flavor Aid i Gringo sokova, probala sam dva otrova za decu 21. veka iz Pepsi kuhinje- jedan manje veštački pepsi cola sa ukusom manga, a drugi je ludilo- tirkizno plava Mirinda ukus borovnica i pomorandža. Ovaj drugi je pravi - boji zube i jezik u plavo, kao i Gringo sa ukusom borovnice. U prilogu su detaljna iskustva drugih potrošača.
June 19, 20204 yr Wild Turkey 101,curkica od 25 gradi.Jednu da presece na ovu vrucinu .Mislim da jos u stomaku siri toplotu.Odlican burbon,ali bas,kao dobra rakija,na to me podsetio.
June 20, 20204 yr Wild Turkey 101,curkica od 25 gradi.Jednu da presece na ovu vrucinu .Mislim da jos u stomaku siri toplotu.Odlican burbon,ali bas,kao dobra rakija,na to me podsetio.Meni je on bio mnogo slatkast a onda sam negde u gostima pio neku "jaču" verziju i bam! Taman ono što regularnoj verziji treba! ... Shiit has hit the fan
June 20, 20204 yr Pa 50,5 %,ne znam da li ima jaci? Verovatno si probao WT,80proof pa onda 101. Edited June 20, 20204 yr by askeladden