Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

kraljica_zaric_07l_580.jpg

malo rakijice pa cu da kuvam :)

Posted (edited)

uh

:hail:

Edited by renne
Posted

nit  blesavijeg retro pakovanja nit bolje rakije  :D

Posted

Ja gledao juce u rodi 3000 malo mi mnogo bilo...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

popio Kraljicu sad imam Levachku sljivovicu, dobra.

Edited by 3opge
Posted

рускій стандард, яві се Хамлете!

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Kod mene nema ni alkohola ni sokova, u frizideru imam samo flasiranu vodu i Red Bull bez secera, a osim toga, naravno najvise pijem proteine :D

uOi0vS2.jpg

Posted

Now drinking pre četrdeset godina, podsetile me ove ruže iznad. Baka je pravila sok od ruža, a djeda je na flaše lepio etikete "Domaće bezalkoholno piće - Ništa". I tako, čim gost na pitanje šta pije odgovori "ništa", vickasti djeda je skakao po flašu, a ja iznova i iznova oduševljeno gledao najbolji skeč svih vremena.

• +1 4
Posted

U spomen Flavor Aid i Gringo sokova, probala sam dva otrova za decu 21. veka iz Pepsi kuhinje- jedan manje veštački pepsi cola sa ukusom manga, a drugi je ludilo- tirkizno plava Mirinda ukus borovnica i pomorandža. Ovaj drugi je pravi - boji zube i jezik u plavo, kao i Gringo sa ukusom borovnice. U prilogu su detaljna iskustva drugih potrošača.

Posted

Wild Turkey 101,curkica od 25 gradi.Jednu da presece na ovu vrucinu .Mislim da jos u stomaku siri toplotu.Odlican burbon,ali bas,kao dobra rakija,na to me podsetio.

Posted
Wild Turkey 101,curkica od 25 gradi.Jednu da presece na ovu vrucinu .Mislim da jos u stomaku siri toplotu.Odlican burbon,ali bas,kao dobra rakija,na to me podsetio.
Meni je on bio mnogo slatkast a onda sam negde u gostima pio neku "jaču" verziju i bam! Taman ono što regularnoj verziji treba!

... Shiit has hit the fan

Posted (edited)

Pa 50,5 %,ne znam da li ima jaci?

Verovatno si probao WT,80proof pa onda 101.

Edited by askeladden