Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Stigli dragi gosti i doneli Yamazaki i yabuku. Domaću radinost sam već ranije upoznao tako da je prva otvorena japanska glazgovača. Mnoooogo dobra, do sada neprikosnoveni Glenfiddich je ozbiljno uzdrman. Bilo je priče ovde da treba dodati malo vode ili leda, ja jok. Dodavanje bilo čega mi je toliko odbojno kao ideja da posle tog skrnavljenja sigurno ne bih bio u stanju da uživam u objektivno poboljšanom ukusu. Zato ni ne pokušavam, dovoljno odlično je i ovako.

20191216001.jpg.0ea4db6611a03f18fb61a39f19b009ba.jpg

Posted

vodka

But that's the way I like it baby
I don't wanna live for ever

Posted

isao u edinburg a praznici su skoro pa tu i tradicionalno se castio lepim viskijem za koji nikad do sad nisam cuo. vodio me prijatelj u neki privatni klub i tamo probao i tamo kupio. viski je arran, malt, single cask, 280 boca dobili iz bureta, klasifikuju ga u retke. mislim da je ovo nesto najlepse sto sam u zivotu okusio od zestine. da imam para ja bih samo to pio. magija!

upravo otvorio i uzivam. i razmisljam kako cu da ga gustiram za svoj ceif i pijuckam s odabranim drustvom. 

nadam se da ce pokriti praznike.... 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jedna od boljih kupovina u zadnje vreme. I to na internetu, prvi put uzimam caj sa Amazona. Dosadili mi razni jeftini cajevi sumnjivog kvaliteta iz supermarketa, a u one biljne zdravohranske ni ne volim da ulazim...84f837795a2ad84df23b9feeabf7c14d.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Opa!

... Shiit has hit the fan...

Posted

Sladak,pomorandza,breskva.Zeni se svideo a i svastici.ci-bulleit-rye-49ea4cbb1ffe4397.jpeg.4b13dd78cab0e0d994d42af6e11ff8ce.jpeg

Posted
ci-bulleit-rye-49ea4cbb1ffe4397.jpeg.4b13dd78cab0e0d994d42af6e11ff8ce.jpeg
Sad ga video u rodi... Namigivao sam mu al jbga...

Posted (edited)

Precenjen u Srbiji.Sad videh na Maxi i Enoteka.Mialim da sam ga u Poljskoj platio oko 30€

ci-bulleit-rye-49ea4cbb1ffe4397.jpeg

Edited by askeladden
Posted

Pa ja ga video za 3.500...
Moguće da nije ovaj...

Posted

Toliko je. Gledao ja danas jad sam kupio Gentelmena

Posted

@askeladden

3 flajke si cepnuo?

Posted

Haha,sa prvom se borim.Skidam kilazu sa 18/6 sistemomi nikako da uhvatim ritam sa pijuckanjem.