December 15, 20195 yr Stigli dragi gosti i doneli Yamazaki i yabuku. Domaću radinost sam već ranije upoznao tako da je prva otvorena japanska glazgovača. Mnoooogo dobra, do sada neprikosnoveni Glenfiddich je ozbiljno uzdrman. Bilo je priče ovde da treba dodati malo vode ili leda, ja jok. Dodavanje bilo čega mi je toliko odbojno kao ideja da posle tog skrnavljenja sigurno ne bih bio u stanju da uživam u objektivno poboljšanom ukusu. Zato ni ne pokušavam, dovoljno odlično je i ovako.
December 16, 20195 yr isao u edinburg a praznici su skoro pa tu i tradicionalno se castio lepim viskijem za koji nikad do sad nisam cuo. vodio me prijatelj u neki privatni klub i tamo probao i tamo kupio. viski je arran, malt, single cask, 280 boca dobili iz bureta, klasifikuju ga u retke. mislim da je ovo nesto najlepse sto sam u zivotu okusio od zestine. da imam para ja bih samo to pio. magija! upravo otvorio i uzivam. i razmisljam kako cu da ga gustiram za svoj ceif i pijuckam s odabranim drustvom. nadam se da ce pokriti praznike....
February 18, 20205 yr Jedna od boljih kupovina u zadnje vreme. I to na internetu, prvi put uzimam caj sa Amazona. Dosadili mi razni jeftini cajevi sumnjivog kvaliteta iz supermarketa, a u one biljne zdravohranske ni ne volim da ulazim...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 29, 20205 yr Sad ga video u rodi... Namigivao sam mu al jbga... ... Shiit has hit the fan...
February 29, 20205 yr Precenjen u Srbiji.Sad videh na Maxi i Enoteka.Mialim da sam ga u Poljskoj platio oko 30€ Edited February 29, 20205 yr by askeladden
March 1, 20205 yr Haha,sa prvom se borim.Skidam kilazu sa 18/6 sistemomi nikako da uhvatim ritam sa pijuckanjem.