peralozac Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Stigli dragi gosti i doneli Yamazaki i yabuku. Domaću radinost sam već ranije upoznao tako da je prva otvorena japanska glazgovača. Mnoooogo dobra, do sada neprikosnoveni Glenfiddich je ozbiljno uzdrman. Bilo je priče ovde da treba dodati malo vode ili leda, ja jok. Dodavanje bilo čega mi je toliko odbojno kao ideja da posle tog skrnavljenja sigurno ne bih bio u stanju da uživam u objektivno poboljšanom ukusu. Zato ni ne pokušavam, dovoljno odlično je i ovako.
Sestre Bronte Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 vodka But that's the way I like it baby I don't wanna live for ever
adam Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 isao u edinburg a praznici su skoro pa tu i tradicionalno se castio lepim viskijem za koji nikad do sad nisam cuo. vodio me prijatelj u neki privatni klub i tamo probao i tamo kupio. viski je arran, malt, single cask, 280 boca dobili iz bureta, klasifikuju ga u retke. mislim da je ovo nesto najlepse sto sam u zivotu okusio od zestine. da imam para ja bih samo to pio. magija! upravo otvorio i uzivam. i razmisljam kako cu da ga gustiram za svoj ceif i pijuckam s odabranim drustvom. nadam se da ce pokriti praznike....
mlatko Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Jedna od boljih kupovina u zadnje vreme. I to na internetu, prvi put uzimam caj sa Amazona. Dosadili mi razni jeftini cajevi sumnjivog kvaliteta iz supermarketa, a u one biljne zdravohranske ni ne volim da ulazim...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
askeladden Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Sladak,pomorandza,breskva.Zeni se svideo a i svastici.
Frank Pembleton Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Sad ga video u rodi... Namigivao sam mu al jbga... ... Shiit has hit the fan...
askeladden Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 (edited) Precenjen u Srbiji.Sad videh na Maxi i Enoteka.Mialim da sam ga u Poljskoj platio oko 30€ Edited February 29, 2020 by askeladden
Frank Pembleton Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Pa ja ga video za 3.500...Moguće da nije ovaj... ... Shiit has hit the fan...
renne Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Toliko je. Gledao ja danas jad sam kupio Gentelmena
askeladden Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Haha,sa prvom se borim.Skidam kilazu sa 18/6 sistemomi nikako da uhvatim ritam sa pijuckanjem.
Recommended Posts