porucnik vasic Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Da,to je to,ja nasao iz prve na NIS-ovoj pumpi,covek tako objasnio У престолном Биограду или негде ван? zašto da ne? Па тако и треба да се пије, да се осети сав буке. Ko voli sajdere, nek proba da se dočepa francuskih, točnije bretonskih. Па цидер и јесете келтско пиће. Осим у Америци.
Greek Freak Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Jelicki dukat je fantasticna rakija, najlepsa kad se sluzi upravo u onoj Haralampijevoj casi. Mislim da se moze naci u par BG vinoteka, cena cca 2500. Imaju sajt, moze da se naruci od njih direktno, al onda verovatno mora neka veca kolicina, nemam pojma. Ubedljivo najbolja sljiva koju sam okusio.
darling Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ne mogu ga se napiti, divno je, ima ukus blage zagoretine.
gospa buba Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 doshla sam samo da vidim shta te spopalo da pijesh na ovu zegu
clandestino Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Vrnjci limun, 65 din za 2l u maksiju. Nece me sprajt dugo videti, imam novu ljubav.
banatjanin Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 inače i ja volim taj krš, samo Knjazovu varijantu
katamaran Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Limun fantu posle sto godina. Popih vise od litre za sat vremena.
nisam ja Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 ja tučem fix iz limenke na terasi. krenula neka kiša sevljavina pa zato. inače točeni mithos u zaleđenoj krigli je bogougodan.
assück Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 strongbow gold apple pristojnije od carlinga, ali ipak ne bih mogao da ga pijem u prevelikim kolicinama
beta Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 meni to ima ukus gaziranog alkoholnog deterdženta za sudove
ivy Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 +1 jedino sto mi je od tih sajdera prihvatljivo po aromi je somerzbi kruska iako je presladak i necu ga piti bar ne baca na step sok ili deterdzent nd cabernet belo brdo
assück Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 meni to ima ukus gaziranog alkoholnog deterdženta za sudove ne bih znao, nisam probao
Аврам Гојић Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 pijem letnju vodicu, moj recept. pravii se za 30 sekundi. opere se i isece 1 veci limun, strpa u plasticnu flasu, stavi se nekoliko grana nane, doda se malo vode. zatvoris i muckas flasu iz sve snage, da se limun unutra iscedi usled sile muckanja. doda se voda i nalije do vrha i dobro ohladi. gotovo.
Recommended Posts