wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Meni ta baš dobra, i ne ostavlja posledice posle cele flaše Neam pojma, ima mi taj voćni/lozikast ukus koji ne volim.
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jeli, koji džin za džin-tonik? Poslato sa WC šolje by BVK
assück Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) jebemliga, meni je isti ukus bio i sa V ginom i sa Bombay Sapphire. realno mislim da ti ne treba neki kvalitet, isto kao i sa spricerom Edited June 6, 2015 by assück
renne Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jeli, koji džin za džin-tonik? Poslato sa WC šolje by BVK Realno bilo koji.Onaj Deleze 365 se pokazao kao odličan u dugačkim konzumacijama
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Tako sam i pretpostavljao, al rekoh da priupitam... Poslato sa WC šolje by BVK
wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Bel li ga, svakoja je takovaNema žestine bez žitarica.Za mene, naravno. ^_^ Veljo, ako ide u koktel, važniji ti je tonik. OK, fina nepca će praviti razliku ali... Svaki u rodi biće OK.
wall Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 ko kome ovde šta replicira? Našla si pravu temu na kojoj bi red. :D
Frank Pembleton Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nema žestine bez žitarica. Za mene, naravno. ^_^ Veljo, ako ide u koktel, važniji ti je tonik. OK, fina nepca će praviti razliku ali... Svaki u rodi biće OK. E sad si se zajebo, koji tonik i gde kupiti?Prc
Recommended Posts