*edited by mod Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Probao sve tri vrste Strongbow cidera i sva 3 su prilicno gadna. Sa druge strane regularni Carling jako dobar, a Carling Limetnana i vise nego dobar. A sto se ti ce rosea, najboolji bang for the buck Plantaze Moje Vino. Za fensi varijatne Zvonko Bogdan iskljucivo onaj sa narandzastim cepom, onaj drugi ZB roze sa belim cepom gotovo da ne moze da se pije.
renne Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Popio šest različitih Kabinet piva, dobih za rođendan, pa rekoh da se ne baci
wall Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Pa u šta je sipati kada si u laboratoriji? Epruveta malo, tikvica mnogo, vakuum boca nezgodna...
Frank Pembleton Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Tek sad pogledao detaljnije ... Poslato sa WC šolje by BVK
wall Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) Tek da vidiš na šta đa Buba kuva kafu... Zatrepću sijalice u pola Evrope. Edited June 5, 2015 by wall
Frank Pembleton Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ona ima diplomu za to. Tj. sertifikovana je... Poslato sa WC šolje by BVK
wall Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Gin+Tonik+Led. Idealno vreme a i ostalo još malo pa da se skloni.
ivy Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 A sto se ti ce rosea, najboolji bang for the buck Plantaze Moje Vino. Za fensi varijatne Zvonko Bogdan iskljucivo onaj sa narandzastim cepom, onaj drugi ZB roze sa belim cepom gotovo da ne moze da se pije. meni to preslatko
renne Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Meni ta baš dobra, i ne ostavlja posledice posle cele flaše
Recommended Posts