May 18, 20159 yr :mkd mode on: bane, rakija se pravi od grozdja. :D :mkd mode off: Edited May 18, 20159 yr by mandingo
May 18, 20159 yr ma znam sve...djed pravio lozu u novom, mnogi su rekli da je najbolja u svijet. otac 300lit sljive svake godine sa prijateljima na drini. udisao sam ta isparavanja od malena i opet dzabe, volem krusku, dunju, kajsiju i to ti je.
May 18, 20159 yr a jbga kad krenem sledeci put na tu stranu, ponecu ti neki izbor odavde inace kad vec pricamo o rakijama, nemoj da se neko zajebo pa ostavio da kupuje rakije u free shopu na surcinu, koja je ono oruzana pljacka majko mila, cene su od 25 do 70e za flasu. poredjenja radi zuta osa je oko 5000 din.
May 18, 20159 yr a jbga kad krenem sledeci put na tu stranu, ponecu ti neki izbor odavde bujrum ne zaboravi meze ja od cetvrtka 3 meseca solo u pekingu, nisam valjda alkos sam da pijem ^_^
May 20, 20159 yr Tikveš Rose iz maksija? videh da je smanjena cena za četvrtinu Edited May 20, 20159 yr by boshoku
May 20, 20159 yr iz maksija? videh da je smanjena cena za četvrtinu Nope lokalni "podrum pica" ne ulazi mi se u maxi za jednu flasu...
May 20, 20159 yr Sad za vikend, prvi put sam video da tako neko pije rose... Mislio sam lokalni običaj. :)
May 20, 20159 yr Sad za vikend, prvi put sam video da tako neko pije rose... Mislio sam lokalni običaj. :) Ih brate walle ...