Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

jel to izgovaras glasom cvarkova?

Posted

dokopah se najzad vinarije-kupaza cabernet souvinjon i merlot  :wub:

+1

Posted

5132.jpg

Vrlo pitak,mek,solidan malt ,rekao bih pre svega namenjen japanskim konzumentima

Posted

Skoro sam probao ovo vino pa da podelim sa vama. Pošto su kod nas iole pristojna francuska vina 15€ i više za flašu, mogu reći da me je ovo baš oduševilo, a cena je nešto ispod 1000 dinara. Klasičan francuski stil, voćno, začinasto i sasvim pristojno na ukusu. Čak mu je i cena u Srbiji vrlo konkurentna!

Ima ga u par vinarija u gradu, a ja sam ga pazario ovde:

http://www.enotekapremier.rs/sr/vino/zemlja/francuska-vina/cotes-du-rhone-heritage.html?___SID=U

ogier-cotes-dz-rhone-heritage.png

Posted

E nije me mrzelo da prelistam jedno 100 strana unazad da vidim šta se sve spominjalo. Ok Single malt je svakako dobra priča za obožavaoce "ljutog alkohola", japanci su uzeli maha i sabijaju, vidim da se Nikka već spominjala ali sjajni su takođe Yamazaki 12yo i Hibiki. Ali ono što me čudi je da se rum skoro i ne spominje. Ljudi pa to je veliki greh, još kada priuštite sebi ovako nešto, ufffffff al ga volem:

Ron-Zacapa-23.jpg

Posted

^

ima li to gde kod nas da se pazari?

Posted

Bila akcija u frišopovima na većini aerodroma, nešto tipa 2 litarska za 100eur što je stvarno sjajna cena. Kod nas legalno uvozi Delta pošto su oni zastupnici za Diageo ali ga ili dobijaju na kašičicu u šta sumnjam, pre će biti da ne žele da ulože novac u nešto što će se prilično sporo prodavati, tako da ponekad bude kod malo jačih distributera alkohola. Postoje i drugi kanali naravno kao i za sve u ovoj zemlji i cena je sasvim korektna u odnosu na cene preko.

Posted

I spoke too soon...

9a400b3111662e9df1eac9f3ef5c27ef.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk