banatjanin Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 daj gutljaj da vidim el valja. primitivac i njegovi rodjaci, malci plavi, moja omiljena vina. jel ima kod nas? znaš kako im ide genetika? primitivo = crljenak = tribidrag = kratošija = zinfandel - osnosno, to je ista sorta. plavac mali = primitivo (kratošija...) + dobričić (sorta sa Šolte) vranac = primitivo jedan od roditelja, drugi se ne zna...
sandine Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 (edited) jel ima kod nas? Niks.Kupio u Intersparu,Zagreb.Cena 35 kuna iliti oko 550 din. Edited January 3, 2015 by sandine
darling Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 znaš kako im ide genetika? primitivo = crljenak = tribidrag = kratošija = zinfandel - osnosno, to je ista sorta. plavac mali = primitivo (kratošija...) + dobričić (sorta sa Šolte) vranac = primitivo jedan od roditelja, drugi se ne zna... znam delimicno, primitivac, plavac i zinfandel, to je smer koji me je zanimao. al nije cudo da su tu i vranac i kratosija, posto ih biram kad nema nista drugo. tribidrag neam pojma sta je. mora da je neki slovenac? pisi kad te ne mrzi, to su super price. i ja sam, znaci, sisla s tom geneoloskog drveta :D Niks.Kupio u Intersparu,Zagreb.Cena 35 kuna iliti oko 550 din. e jbga. :)
Frile Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Gde u Beogradu ima da se kupi poljska votka Žubrowka?
paculla Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 pocinjem da razvijam ukus za burbone i da prihvatam led. novo otkrice: nije moja slika jer sam probala u avionu, pa mi je bilo glupo da slikam.
yolo Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 uuu bilo je ovoga i ovde da se kupi, stukli smo flajku na nekoj sedeljci negde prosle godine. doduse nisam davno video. btw, jos jedan dobar shop za whiskey u beogradu, kome nije gadno jer je vrlo snobby. onaj cigar shop na uglu knjeginje zorke i bul JNA ili kako se vec zove. prekoputa ukoso od drveta javorovog. ali ima svasta unutra.
paculla Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 sigurno spalo sa nekog skyteam kamiona.... kako funkcionise online kupovanje alkohola u srbiji? vidim da ovaj woodford ima za $19. cak i da platis neku ludu postarinu, sigurno povoljnije od radnji.
WTF Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 pocinjem da razvijam ukus za burbone i da prihvatam led. novo otkrice: nije moja slika jer sam probala u avionu, pa mi je bilo glupo da slikam. Nekoliko preporuka: I naravno za kraj - najbolji
paculla Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 bulleit mi je omiljeni, ovaj eagle ne znam, a ni blanton's.
Frank Pembleton Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) uuu bilo je ovoga i ovde da se kupi, stukli smo flajku na nekoj sedeljci negde prosle godine. doduse nisam davno video. btw, jos jedan dobar shop za whiskey u beogradu, kome nije gadno jer je vrlo snobby. onaj cigar shop na uglu knjeginje zorke i bul JNA ili kako se vec zove. prekoputa ukoso od drveta javorovog. ali ima svasta unutra. La casa del Habano?Cekaj ti kukas za punjenje dzepova nemanji djordjevicu, a saljes ljude kod HDA Struje? Edited January 23, 2015 by Frank Pembleton
yolo Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 La casa del Habano?Cekaj ti kukas za punjenje dzepova nemanji djordjevicu, a saljes ljude kod HDA Struje? prascaj, nisam znao. pa i da nije struja, mesto je odvratno po svakom kriterijumu ali je izbor skotske robe egzemplaran. woodford reserve ima u njegosevoj, ne zapamtih cenu, oko 4k.
Recommended Posts